Finasteride

v.a. 71,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Finasteride
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Finasteride?

Finasteride is een medicijn tegen kaalheid en bij een vergrote prostaat. Verkrijgbaar in tabletten met 1 of 5 mg finasteride.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Finasteride om meer haargroei te krijgen bij kaalheid. Kaalheid ontstaat doordat de haren gevoelig zijn voor dihydrotestosteron, een hormoon dat de haargroei remt.

Verder zal Finasteride de prostaat verkleinen. Plasproblemen door een vergrote prostaat zullen hierdoor afnemen. Deze problemen ontstaan doordat de vergrote prostaat druk uitoefent op de urinebuis. Hierdoor zal de urine niet vlot meer kunnen doorstromen.

Hoe werkt Finasteride (1mg)?

Finasteride zal de werking van testosteron op de haarzakjes in de huid en de prostaat verminderen.

Kaalheid

De haren van mensen die kaal zijn/worden, zijn extra gevoelig aan het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon maakt het lichaam uit testosteron en zal de groei van de haren remmen. Finasteride gaat de werking van DHT tegen, waardoor het haar weer zal groeien op plekken waar de haargroei eerder stopte. U neemt een lagere dosering in van 1 mg.

Vergrote prostaat

De prostaatklier groeit door het hormoon dihydrotestosteron, een hormoon dat het lichaam uit testosteron maakt. Finasteride remt deze omzetting, waardoor de prostaat zal krimpen. Bijgevolg heeft de urinebuis geen vernauwing meer en zal de urine beter kunnen doorstromen. U neemt een hogere dosis in van 5 mg.

Hoe effectief is dit medicijn?

Finasteride is effectief om kaalheid bij mannen en ene vergrote prostaat te behandelen. Kaalheid bij mannen kan mentaal moeilijk zijn en het zelfvertrouwen doen afnemen. Voor uw eigen welbevinden is het daarom aan te raden om deze klachten te behandelen.

Wanneer merkt u effect?

Plasproblemen: na 2 tot 6 maanden.
Kaalheid: na 3 tot 6 maanden. Let op: indien u stopt met dit medicijn, zullen de nieuwe haar binnen een half à 1 jaar ook verdwijnen.

Mogelijke bijwerkingen bij innemen van Finasteride:

– Mannen: seksuele stoornissen (vb. impotentie) indien u stopt met de inname van dit medicijn.

Let op:  Gebruik een condoom als uw partner zwanger is! Uw sperma kan finasteride bevatten. Dit is schadelijk voor de baby.

Klik hier voor de 5mg Finasteride variant.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Finasteride kopen

Finasteride kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Finasteride? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Finasteride te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Finasteride online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Finasteride bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Finasteride te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Finasteride kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.