Finasteride

v.a. 71,50

(10 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Finasteride
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Finasteride?

Finasteride is een medicijn tegen kaalheid en bij een vergrote prostaat. Verkrijgbaar in tabletten met 1 of 5 mg finasteride.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Finasteride om meer haargroei te krijgen bij kaalheid. Kaalheid ontstaat doordat de haren gevoelig zijn voor dihydrotestosteron, een hormoon dat de haargroei remt.

Verder zal Finasteride de prostaat verkleinen. Plasproblemen door een vergrote prostaat zullen hierdoor afnemen. Deze problemen ontstaan doordat de vergrote prostaat druk uitoefent op de urinebuis. Hierdoor zal de urine niet vlot meer kunnen doorstromen.

Hoe werkt Finasteride (1mg)?

Finasteride zal de werking van testosteron op de haarzakjes in de huid en de prostaat verminderen.

Kaalheid

De haren van mensen die kaal zijn/worden, zijn extra gevoelig aan het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon maakt het lichaam uit testosteron en zal de groei van de haren remmen. Finasteride gaat de werking van DHT tegen, waardoor het haar weer zal groeien op plekken waar de haargroei eerder stopte. U neemt een lagere dosering in van 1 mg.

Vergrote prostaat

De prostaatklier groeit door het hormoon dihydrotestosteron, een hormoon dat het lichaam uit testosteron maakt. Finasteride remt deze omzetting, waardoor de prostaat zal krimpen. Bijgevolg heeft de urinebuis geen vernauwing meer en zal de urine beter kunnen doorstromen. U neemt een hogere dosis in van 5 mg.

Hoe effectief is dit medicijn?

Finasteride is effectief om kaalheid bij mannen en ene vergrote prostaat te behandelen. Kaalheid bij mannen kan mentaal moeilijk zijn en het zelfvertrouwen doen afnemen. Voor uw eigen welbevinden is het daarom aan te raden om deze klachten te behandelen.

Wanneer merkt u effect?

Plasproblemen: na 2 tot 6 maanden.
Kaalheid: na 3 tot 6 maanden. Let op: indien u stopt met dit medicijn, zullen de nieuwe haar binnen een half à 1 jaar ook verdwijnen.

Mogelijke bijwerkingen bij innemen van Finasteride:

– Mannen: seksuele stoornissen (vb. impotentie) indien u stopt met de inname van dit medicijn.

Let op:  Gebruik een condoom als uw partner zwanger is! Uw sperma kan finasteride bevatten. Dit is schadelijk voor de baby.

Finasteride kopen

Finasteride kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn in de dosering van 1 mg voor kaalheid en 5 mg voor een vergrote prostaat online te bestellen zonder een eigen recept. U vult een zorgvuldig opgesteld online consult in welk zal worden nagekeken door een aangesloten arts. Als deze geen gezondheidsrisico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, wordt er een online recept voor u uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

Klik hier voor de 5mg Finasteride variant.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

10 beoordelingen voor Finasteride

 1. Jens

  familiekwaaltje die kale koppen, maar ik ben niet van gisteren dus gebruik dit al 5 jaar zonder bijwerkingen en ben gewoon fan dit medicijn. Als ik dit niet had gehad was ik zeker al deels kaal.

 2. James

  Gebruik dit middel nu 5 jaar en heb al mijn haren nog, wel last gehad van shredding maar dit hebben meerdere gehad als ik zo op internet lees. Succes allemaal met je haarbos!

 3. Jonathen L.

  Uitermate tevreden over deze service, chapeau!

 4. anon

  Eerste paar weken geen verschil maar naar enkele maanden kwamen er echt goede haren door, Ik ga ermee door en heb net nog een doosje besteld,.

 5. Marc

  Voel me wel een beetje somberder, maar kan ook aan het weer liggen. Ik gebruik het tegen kaalheid en ik heb wel betere haren nu

 6. Yannick

  Dit zorgt voor goede nachtrust. Eindelijk niet meer 5-6 x per nacht hoeven plassen dankzij dit medicijn . Aanrader voor iedereen die plaslast heeft.

 7. G

  Door vergrote prostaat plas ik vooral snachts enorm veel. DIt is zo irrantant dat ik eigenlijk niet meer zonder dit medicijn kan,

 8. Hannes

  Ik voel de kaalheid al aankomen dus ben dit medicijn gaan gebruiken. GEbruik het nu 1,5-2 jaar en merk echt wel verschil tov de vorige jaren. Ik hou zeker nog wat goede haren over nu

 9. Ralph

  Ben blij dat ik niet meer zovaak naar het toilet moet snachts. Daar helpt dit middel goed bij en geeft mij een lekkere nachtrust

 10. Ernst

  Heb dit medicijn voor goedaardige prostaatvergroting , omdat ik in de nacht 4-5 x moet plassen , gebruik het nog te kort om iets te zeggen of het helpt , de jeuk is tot nog toe de vervelendste bijwerking.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.