Finasteride

v.a. 51,95

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorieën: ,
Werkzame stof(fen): Finasteride

Beschrijving

Wat is Finasteride?

Finasteride is een medicijn tegen kaalheid en bij een vergrote prostaat. Verkrijgbaar in tabletten met 1 of 5 mg finasteride.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Finasteride om meer haargroei te krijgen bij kaalheid. Kaalheid ontstaat doordat de haren gevoelig zijn voor dihydrotestosteron, een hormoon dat de haargroei remt.

Verder zal Finasteride de prostaat verkleinen. Plasproblemen door een vergrote prostaat zullen hierdoor afnemen. Deze problemen ontstaan doordat de vergrote prostaat druk uitoefent op de urinebuis. Hierdoor zal de urine niet vlot meer kunnen doorstromen.

Hoe werkt Finasteride (1mg)?

Finasteride zal de werking van testosteron op de haarzakjes in de huid en de prostaat verminderen.

Kaalheid

De haren van mensen die kaal zijn/worden, zijn extra gevoelig aan het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon maakt het lichaam uit testosteron en zal de groei van de haren remmen. Finasteride gaat de werking van DHT tegen, waardoor het haar weer zal groeien op plekken waar de haargroei eerder stopte. U neemt een lagere dosering in van 1 mg.

Vergrote prostaat

De prostaatklier groeit door het hormoon dihydrotestosteron, een hormoon dat het lichaam uit testosteron maakt. Finasteride remt deze omzetting, waardoor de prostaat zal krimpen. Bijgevolg heeft de urinebuis geen vernauwing meer en zal de urine beter kunnen doorstromen. U neemt een hogere dosis in van 5 mg.

Hoe effectief is dit medicijn?

Finasteride is effectief om kaalheid bij mannen en ene vergrote prostaat te behandelen. Kaalheid bij mannen kan mentaal moeilijk zijn en het zelfvertrouwen doen afnemen. Voor uw eigen welbevinden is het daarom aan te raden om deze klachten te behandelen.

Wanneer merkt u effect?

Plasproblemen: na 2 tot 6 maanden.
Kaalheid: na 3 tot 6 maanden. Let op: indien u stopt met dit medicijn, zullen de nieuwe haar binnen een half à 1 jaar ook verdwijnen.

Mogelijke bijwerkingen bij innemen van Finasteride:

– Mannen: seksuele stoornissen (vb. impotentie) indien u stopt met de inname van dit medicijn.

Let op:  Gebruik een condoom als uw partner zwanger is! Uw sperma kan finasteride bevatten. Dit is schadelijk voor de baby.

Finasteride kopen

Finasteride kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn in de dosering van 1 mg voor kaalheid en 5 mg voor een vergrote prostaat online te bestellen zonder een eigen recept. U vult een zorgvuldig opgesteld online consult in welk zal worden nagekeken door een aangesloten arts. Als deze geen gezondheidsrisico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, wordt er een online recept voor u uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

Klik hier voor de 5mg Finasteride variant.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Finasteride

  1. Jonathen L.

    Uitermate tevreden over deze service, chapeau!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *