Exforge

90,10

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Amlodipine / Valsartan
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Exforge?

Exforge is een geneesmiddel om een te hoge bloeddruk te verlagen. Deze medicatie bestaat uit twee werkzame stoffen: amlodipine en valsartan. Beschikbaar in tabletten met verschillende doseringen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit middel wordt gebruikt om hypertensie (te hoge bloeddruk) en zo ook bijkomende symptomen tegen te gaan. Bij een te hoge bloeddruk, moet het hart extra hard en snel pompen om een normale bloedcirculatie te bekomen.

Op lange termijn kan een te hoge bloeddruk volgende aandoeningen veroorzaken: beroerte, hartaanval, nierziekte, embolie…
Men kan deze aandoening ontwikkelen door een ongezonde levensstijl. Denk maar aan onvoldoende beweging, te veel zout eten, te veel alcohol drinken en roken. Daarnaast speelt ouderdom ook een rol. Oudere mensen hebben meer kans op het ontwikkelen van hypertensie. We spreken van een te hoge bloeddruk indien deze 2 keer 140/90 of hoger is.

Hoe werkt Exforge?

De twee werkzame bestanddelen: amlodipine en valsartan zullen de druk in de bloedvaten verlagen. Zo kan het bloed beter circuleren door het lichaam. Amplodipine blokt calcium. Hierdoor is calcium minder actief in de wanden van de bloedvaten en kunnen deze zich beter ontspannen. Valsartan zal angiotensine-II blokkeren. Angiotensine-II is een hormoon dat zorgt voor de vernauwing van de bloedvaten en zo een vlotte bloedsomloop belemmert.

Gebruik

  • 1 tablet per dag
  • Beginnen met de laagste dosering
  • Inname op elk moment van de dag mogelijk, met of zonder voedsel

Hoe effectief is dit medicijn?

Exforge is effectief om een te hoge bloeddruk te doen dalen. Dit middel is bruikbaar indien een medicijn met slechts 1 werkzame stof niet effectief genoeg blijkt. Probeer ook steeds eerst uw levensstijl aan te passen indien nodig (minder alcohol, roken, zout, meer bewegen…) voordat u medicatie gebruikt.
1 op de 4 Nederlanders kampt met hypertensie.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, zwelling in de handen, benen en armen, misselijkheid, duizelig zijn, hartkloppingen… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Exforge kopen

Exforge kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Exforge? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Exforge te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Exforge online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Exforge bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Exforge te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Exforge kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.