Exforge

90,10

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Amlodipine / Valsartan
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Exforge?

Exforge is een geneesmiddel om een te hoge bloeddruk te verlagen. Deze medicatie bestaat uit twee werkzame stoffen: amlodipine en valsartan. Beschikbaar in tabletten met verschillende doseringen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit middel wordt gebruikt om hypertensie (te hoge bloeddruk) en zo ook bijkomende symptomen tegen te gaan. Bij een te hoge bloeddruk, moet het hart extra hard en snel pompen om een normale bloedcirculatie te bekomen.

Op lange termijn kan een te hoge bloeddruk volgende aandoeningen veroorzaken: beroerte, hartaanval, nierziekte, embolie…
Men kan deze aandoening ontwikkelen door een ongezonde levensstijl. Denk maar aan onvoldoende beweging, te veel zout eten, te veel alcohol drinken en roken. Daarnaast speelt ouderdom ook een rol. Oudere mensen hebben meer kans op het ontwikkelen van hypertensie. We spreken van een te hoge bloeddruk indien deze 2 keer 140/90 of hoger is.

Hoe werkt Exforge?

De twee werkzame bestanddelen: amlodipine en valsartan zullen de druk in de bloedvaten verlagen. Zo kan het bloed beter circuleren door het lichaam. Amplodipine blokt calcium. Hierdoor is calcium minder actief in de wanden van de bloedvaten en kunnen deze zich beter ontspannen. Valsartan zal angiotensine-II blokkeren. Angiotensine-II is een hormoon dat zorgt voor de vernauwing van de bloedvaten en zo een vlotte bloedsomloop belemmert.

Gebruik

  • 1 tablet per dag
  • Beginnen met de laagste dosering
  • Inname op elk moment van de dag mogelijk, met of zonder voedsel

Hoe effectief is dit medicijn?

Exforge is effectief om een te hoge bloeddruk te doen dalen. Dit middel is bruikbaar indien een medicijn met slechts 1 werkzame stof niet effectief genoeg blijkt. Probeer ook steeds eerst uw levensstijl aan te passen indien nodig (minder alcohol, roken, zout, meer bewegen…) voordat u medicatie gebruikt.
1 op de 4 Nederlanders kampt met hypertensie.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, zwelling in de handen, benen en armen, misselijkheid, duizelig zijn, hartkloppingen… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Exforge kopen

U wilt graag Exforge kopen zonder recept? Hier bestelt u dit medicijn veilig en betrouwbaar online zonder een recept van uw eigen huisarts. Door middel van een online consult zal een aangesloten arts beoordelen of dit medicijn veilig voor u is om te gebruiken. Mocht dit zo zijn, schrijft deze arts een online recept voor u uit. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Exforge

  1. Anoniem

    Ik waardeer het niet dat mijn naam publiekelijk is in combinatie met dit medicijn. Toch wil ik graag een review posten gezien deze site mij enorm geholpen heeft! Dit medicijn was bij mijn apotheek niet meer verkrijgbaar en ben redelijk aan mijn huis gebonden. Vandaar dat ik naar een online oplossing zocht… En hier gevonden! Erg dankbaar, bedankt voor de goede service!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.