Evra pleister

v.a. 76,45

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Ethinylestradiol /​ norelgestromine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Evra pleister?

De in Nederland verkrijgbare Evra pleister is een recent ontwikkelde manier van anticonceptie. De pleister wordt wekelijks vernieuwd en is een goed alternatief voor vrouwen die niet dagelijks aan hun anticonceptie moeten denken. Wat ze wél willen is zelf hun menstruatie onder controle houden. Anticonceptiepleisters zijn opvallend dun, soepel, makkelijk hanteerbaar en zo goed als onzichtbaar dankzij hun huidskleur. U draagt ze onder uw kleding. De Evra pleisters zijn uitstekend bestand tegen water en transpiratie. U kunt ze zelfs onder de douche, in het bad, tijdens het sporten of zwemmen aanhouden. Deze manier van anticonceptie is minder betrouwbaar bij vrouwen met een lichaamsgewicht van meer dan 90 kilogram.

Waar worden deze pleisters voor gebruikt?

Om ongewenste zwangerschappen te voorkomen kiezen steeds meer vrouwen voor het gebruik van de zogenaamde anticonceptiepleister. Die is in Nederland verkrijgbaar als de Evra pleister.

Hoe werkt Evra pleister?

Norelgestromin en ethinylestradiol zijn de twee werkzame stoffen van de Evra pleister. Beide stoffen komen via de huid in ons bloed terecht. Deze pleisters geven hun hormonen geleidelijk aan ons lichaam af. Daardoor geven uw eierstokken geen eicel meer af en kunnen zaadcellen moeilijker uw baarmoeder binnendringen. Dankzij deze dubbele werking wordt een ongewenste zwangerschap voorkomen.

Als u stopt met het gebruik van Evra pleisters kunt u zwanger worden. De anticonceptiepleister is een combinatiemethode zoals de anticonceptiepil en de anticonceptiering. Anticonceptiepleisters zoals de Evra pleister bevatten dezelfde hormonen als de meer bekende anticonceptiepil en de vaginale ring. Ze bevatten dus twee kunstmatige hormonen, namelijk oestrogeen en progestageen. Die worden via onze huid door ons bloed opgenomen. Bij goed gebruik maakt de Evra pleister het zo goed als onmogelijk om zwanger te worden. Het gebruik van de pleister is vergelijkbaar met die van de anticonceptiepil. U kleeft wekelijks een pleister rechtstreeks op uw huid en dat gedurende drie opeenvolgende weken telkens op hetzelfde tijdstip. De vierde week gebruikt u geen pleister. In de loop van de vierde week krijgt u uw menstruatie. Zeven dagen later start u terug met het kleven van een nieuwe pleister en dit weer gedurende drie opeenvolgende weken. Zorg er daarbij voor dat er zich rond de pleister geen crème, olie, lotion, poeder of make-up bevindt waardoor de pleister kan loskomen.

Kwam de pleister om de een of andere reden toch los dan moet u maximaal 24 uur later een nieuwe pleister plakken. Een Evra pleister kleeft u op een schoon, droog, intact en gezond stuk huid op uw billen, rug, bovenarmen of buik. Dat doet u niet op uw borsten of bovenbenen. De vetlaag onder die huid is daar namelijk te dik. Door de pleister steeds op een andere plaats te kleven voorkomt u huidirritatie.

Hoe effectief zijn deze pleisters?

De betrouwbaarheid en de efficiëntie van een anticonceptiepleister is vergelijkbaar met die van de anticonceptiepil. Ze bevatten namelijk dezelfde werkende stoffen. Bedenk dat maximale veiligheid niet bestaat. Uw keuze hangt dus af van persoonlijke voorkeuren.

Evra pleister kopen

U kunt hier uw Evra Pleister kopen zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts voor nodig te hebben. Wij zorgen voor een veilige en betrouwbare manier om deze pleisters snel in huis te hebben. U hoeft dus niet langs uw huisarts of apotheek om te starten met Evra Pleister!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Evra pleister

  1. Marieke J.

    Gebruik Evra Pleister al geruime tijd met veel tevredenheid, voor mij ideaal om het nu ook via een betrouwbare weg online te kunnen kopen… Toppie!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.