Efracea

110,25

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Doxycycline MR
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Efracea?

Efracea is een antibioticum dat bacteriën zal bestrijden. Het wordt voornamelijk ingezet bij chronische huidaandoeningen zoals rosacea. De werkzame stof doxycycline doodt de bacteriën. U kan dit middel kopen in capsules met elk 40 mg doxycycline.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Efracea bij chronische huidaandoeningen. Dit kan bijvoorbeeld rosacea zijn. Dit is een huidaandoening die voornamelijk in het gezicht voorkomt. Soms is de aandoening actief, soms blijft deze even uit. U merkt volgende symptomen op: verdikken van de huid in het aangezicht, zichtbare bloedvaten onder de huid, een rode huid en blozen. Soms komen hier ook papillen en puistjes bij. Voornamelijk mensen ouder dan 30 jaar hebben deze aandoening.

De oorzaak van rosacea is tot nu toe onbekend. Wel vermoeden artsen dat bacteriën en peptiden een ontstekingsreactie veroorzaken bij bepaalde prikkels. Deze prikkels zijn bijvoorbeeld: alcohol, stres, UV-straling, zuivelproducten, cafeïne, heel warm voedsel eten…

Hoe werkt Efracea?

Men kent het precieze ontstaan van rosacea niet. Daarom is het ook moeilijk om uit te maken hoe een bepaald medicijn werkt en helpt. Artsen vermoeden dat doxycycline ervoor zorgt dat de puistjes minder snel ontstaan en zo de verspreiding van de schadelijke bacterie tegenhouden.

Gebruik

  • Neem ’s ochtends 1 capsule met een heel glas water.
  • Niet in combinatie met zuivelproducten of calciumrijke voeding.
  • Fel zonlicht of lange blootstelling aan zonlicht vermijden.

Hoe effectief is dit medicijn?

Efracea is effectief om chronische huidaandoeningen te behandelen. Het medicijn wordt veel gebruikt bij rosacea.

Rosacea wordt vermoedelijk veroorzaakt door enkele prikkels (alcohol, cafeïne, heet eten…). U kan proberen om deze prikkels te vermijden, maar dit is niet steeds mogelijk. Indien de symptomen ernstig zijn en vaak optreden, kan u proberen om dit middel te gebruiken.

Let op: zuivelproducten en calciumrijke voeding doen dit medicijn minder goed werken. Wacht daarom 2 à 3 uur na inname om deze voeding te eten.

Mogelijke bijwerkingen: inflammatie van de neus, keel en bijholten, schimmelinfecties, rugpijn, een droge mond hebben, diarree, pijn in de bovenbuik, angststoornissen… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Efracea kopen

Efracea kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn veilig online te bestellen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. Door middel van een online consult, welk zal worden nagekeken door een aangesloten arts, is dit mogelijk. Zodra de arts goedkeuring geeft, zal deze een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Efracea” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.