Durex Play Warming-glijmiddel

9,99

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Categorieën: ,

Durex is een populaire producent van condooms en glijmiddelen. Durex Play Warming is een glijmiddel waarmee je je seksleven nog heter kan maken! Dit Durex-glijmiddel met warming-effect geeft je huid en andere plekken waar je het gebruikt een warm gevoel, waardoor je extra gestimuleerd wordt.

Breng dit glijmiddel aan en na een poosje begin je de warme sensatie te merken. Het effect wordt nog sterker als beide bedpartners het glijmiddel aanbrengen. Het warme gevoel kan lustopwekkend zijn en een extra dimensie geven aan je vrijpartij.

Wat maakt Durex Play Warming goed?

Dit product is, afgezien van het warmende effect, als glijmiddel zeer effectief. Het voelt zijdezacht aan en is zeer mild voor de huid dankzij de zachte formule. Het Durex-glijmiddel met warming-effect glijdt zeer goed, plakt niet en droogt niet uit. Het helpt de klachten van vaginale droogheid te verzachten en zorgt voor een fijnere seksuele ervaring.

Het toegevoegde melkzuur zorgt ervoor dat de pH-waarde van je vagina stabiel blijft. Je krijgt achteraf dus géén last als je dit Durex-glijmiddel met warming-effect gebruikt. 

Het glijmiddel is bovendien geurloos, smaakloos en kleurloos, dus ideaal voor mensen die overgevoelig zijn voor kunstmatige toevoegingen of hier simpelweg niet van houden. Zoek je wel een glijmiddel met een smaakje? Kies dan voor deze variant.

Hoe gebruik je Durex-glijmiddel met warming-effect?

Dit glijmiddel werkt net als de meeste andere middelen. De verpakking heeft een handig doseerpompje, waarmee je een kleine hoeveelheid op het gewenste lichaamsdeel druppelt. Het glijmiddel is meteen klaar voor gebruik en geeft je een soepele ervaring.

Wil je optimaal gebruik maken van het Durex Play Gel warming-effect? Smeer dan wat glijmiddel op jullie intieme delen. De warmte activeer je door zachtjes op het glijmiddel te blazen. Hoe meer je blaast, hoe warmer het wordt. Wil je het effect stoppen, dan kun je het glijmiddel er makkelijk met water afwassen.

Kan ik dit product gebruiken in combinatie met condooms?

Durex-glijmiddel met warming-effect op waterbasis is volkomen veilig om met latex condooms te gebruiken. Condooms van andere materialen geven ook geen probleem.

Kan ik dit product gebruiken op seksspeeltjes?

Smeer dit Durex-glijmiddel met warming-effect gerust op en in je speeltjes. Het middel beschadigt de materialen, inclusief siliconen onderdelen, niet. Je wast het er na het gebruik makkelijk af.

Waar kun je Durex Play Warming glijmiddel kopen?

Durex-producten, en met name de condooms en glijmiddelen, zijn overal verkrijgbaar, omdat het een van de bekendste merken is. Het is het makkelijkst om een flesje Durex-glijmiddel met warming-effect op te pikken tijdens je wekelijkse boodschappen in de supermarkt. 

Het is echter slimmer on dit online te doen. Je hebt dan namelijk het voordeel dat het in een onherkenbare verpakking wordt bezorgd. Je vindt online bovendien vaak eenvoudig goede aanbiedingen voor Durex-glijmiddelen.