Diamox

77,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Acetazolamide
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Diamox?

Diamox is een geneesmiddel met acetazolamide dat de hoeveelheid zouten en water in het bloed regelt. Bruikbaar bij hoogteziekte, glaucoom, oedeem en epilepsie. U kan dit medicijn kopen in capsules met 250 mg acetazolamide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Diamox helpt bij volgende aandoeningen: hoogteziekte, glaucoom, oedeem en epilepsie.

U kan hoogteziekte herkennen aan: duizelig zijn, zich uitgeput voelen, misselijk zijn en hoofdpijn hebben. U kan ziek worden indien u hoger dan 2500 meter stijgt. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een bergwandeling of vliegreis gebeuren. Op deze hoogte zit er veel minder zuurstof in de lucht. Indien u niets doet, kan u uw bewustzijn verliezen of wit/roze slijm ophoesten.

Glaucoom is een oogaandoening waarbij er een verhoogde druk in de oogbol is, door te veel vloeistof in de oogbol. Diamox zal deze druk doen afnemen.

Diamox helpt ook bij de behandeling van oedeem. Bij oedeem zal het lichaam te veel vocht vasthouden. Dit merkt u aan dikke enkels en voeten. Ook rond de longen kan zich vocht ophopen.

Hoe werkt Diamox?

Acetazolamide regelt de hoeveelheid zouten en water in het bloed. Acetazolamide laat de nieren meer zout aanmaken. Dit zout neemt het vocht mee uit het lichaam en zal samen met het vocht in de urine terecht komen. Via deze weg kan het overtollige vocht bij oedeem het lichaam verlaten.

Ook bij glaucoom zal deze stof ervoor zorgen dat het overtollige vocht in de oogbol afgevoerd wordt. De oogdruk zal dan dalen.

Bij hoogteziekte kan de balans van elektrolyten en vloeistof in het bloed onregelmatig worden. Ook de pH-waardes van het bloed kunnen veranderen en de druk in de longen kan toenemen. Acetazolamide zorgt dankzij de afdrijving van vocht ervoor dat de zuurtegraad in het bloed verhoogt. Hierdoor zal het lichaam meer zuurstof door het bloed laten circuleren. De symptomen van hoogteziekte zullen hierdoor verminderen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Diamox is effectief om de oogdruk te verminderen bij ernstige vormen van glaucoom. Oorspronkelijk zal glaucoom behandeld worden met oogdruppels.
Bij hoogteziekte kan u dit medicijn nemen indien dalen in hoogte niet mogelijk is. Dit is namelijk steeds de eerste stap om te ondernemen indien u symptomen van hoogteziekte waarneemt.

Bij oedeem neemt u Diamox steeds in combinatie met andere plaspillen. Enkel dan zal het medicijn optimaal werken.

Diamox kopen

Online Diamox kopen doet u hier zonder recept. U vult eerst een zorgvuldig opgesteld online consult in, welk daarna door een aangesloten arts zal worden beoordeeld. Als deze arts geen risico’s voor u ziet bij het gebruik van dit medicijn, zal er een online recept worden uitgeschreven. Met dit recept zijn wij in staat om uw bestelling veilig en legaal naar u toe te sturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diamox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.