Diamox

77,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Acetazolamide
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Diamox?

Diamox is een geneesmiddel met acetazolamide dat de hoeveelheid zouten en water in het bloed regelt. Bruikbaar bij hoogteziekte, glaucoom, oedeem en epilepsie. U kan dit medicijn kopen in capsules met 250 mg acetazolamide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Diamox helpt bij volgende aandoeningen: hoogteziekte, glaucoom, oedeem en epilepsie.

U kan hoogteziekte herkennen aan: duizelig zijn, zich uitgeput voelen, misselijk zijn en hoofdpijn hebben. U kan ziek worden indien u hoger dan 2500 meter stijgt. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een bergwandeling of vliegreis gebeuren. Op deze hoogte zit er veel minder zuurstof in de lucht. Indien u niets doet, kan u uw bewustzijn verliezen of wit/roze slijm ophoesten.

Glaucoom is een oogaandoening waarbij er een verhoogde druk in de oogbol is, door te veel vloeistof in de oogbol. Diamox zal deze druk doen afnemen.

Diamox helpt ook bij de behandeling van oedeem. Bij oedeem zal het lichaam te veel vocht vasthouden. Dit merkt u aan dikke enkels en voeten. Ook rond de longen kan zich vocht ophopen.

Hoe werkt Diamox?

Acetazolamide regelt de hoeveelheid zouten en water in het bloed. Acetazolamide laat de nieren meer zout aanmaken. Dit zout neemt het vocht mee uit het lichaam en zal samen met het vocht in de urine terecht komen. Via deze weg kan het overtollige vocht bij oedeem het lichaam verlaten.

Ook bij glaucoom zal deze stof ervoor zorgen dat het overtollige vocht in de oogbol afgevoerd wordt. De oogdruk zal dan dalen.

Bij hoogteziekte kan de balans van elektrolyten en vloeistof in het bloed onregelmatig worden. Ook de pH-waardes van het bloed kunnen veranderen en de druk in de longen kan toenemen. Acetazolamide zorgt dankzij de afdrijving van vocht ervoor dat de zuurtegraad in het bloed verhoogt. Hierdoor zal het lichaam meer zuurstof door het bloed laten circuleren. De symptomen van hoogteziekte zullen hierdoor verminderen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Diamox is effectief om de oogdruk te verminderen bij ernstige vormen van glaucoom. Oorspronkelijk zal glaucoom behandeld worden met oogdruppels.
Bij hoogteziekte kan u dit medicijn nemen indien dalen in hoogte niet mogelijk is. Dit is namelijk steeds de eerste stap om te ondernemen indien u symptomen van hoogteziekte waarneemt.

Bij oedeem neemt u Diamox steeds in combinatie met andere plaspillen. Enkel dan zal het medicijn optimaal werken.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Diamox kopen

Diamox kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Diamox? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Diamox te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Diamox online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Diamox bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Diamox te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Diamox kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.