Combivent

102,95

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ipratropiumbromide / Salbutamol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is combivent?

Combivent is een luchtwegverwijder voor COPD-patiënten. Dit middel maakt dankzij de stoffen salbutamol en ipratropium de longen weer vrij. Dit middel is verkrijgbaar als oplossing om te gebruiken in een vernevelaar. Een dosering van 2,5 ml bevat 500 mcg ipratropium en 2,5 mg salbutamol.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel bij COPD (chronisch obstructieve pulmonaire longziekten). COPD is een overkoepelende term voor verschillende longziekten. Dit kan bijvoorbeeld chronische bronchitis, longemfyseem, obstructie van de luchtwegen… zijn. Chronische bronchitis is een irritatie van de luchtwegen die gepaard gaat met veel slijmproductie. Emfysemen zorgen ervoor dat de longen de opgenomen gassen niet goed kunnen omzetten, waardoor een zuurstoftekort ontstaat.U heeft vaak lang en frequent last van de ontstekingen. Ze kunnen ook schade op lange termijn veroorzaken. COPD ontstaat in eerste plaats door te veel te roken. Ook luchtvervuiling en stofdeeltjes spelen een rol.

Hoe werkt combivent?

Salbutamol is een beta-2-agonist die de symptomen van COPD verzacht. Dit doet de stof door de beta-2-receptoren in het lichaam te kalmeren en de spieren van de luchtwegen te laten ontspannen. Zo nemen symptomen als irritatie en kortademigheid af.

Bij COPD gebeurt het vaak dat de muscarine receptoren vaak te actief werken door een neurotransmitter acetylcholine. Iprtropium bromide zal het overbrengen van acetylcholine blokkeren, waardoor de spieren rond de luchtwegen ontspannen. De luchtwegen zullen terug verwijden en u zal beter kunnen ademen.

Gebruik

Gebruik combivent in een vernevelaar.
Doe dit 3 tot 4 keer per dag. U neemt telkens 1 dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Combivent is effectief voor het behandelen van COPD. Het zal de ernst van de symptomen doen afnemen.

Het is van groot belang dat u COPD behandelt, aangezien de aandoening op lange termijn schade aan de longen kan veroorzaken. Heel wat mensen krijgen COPD. Mogelijke oorzaken: te veel roken, luchtvervuiling en stofdeeltjes. Mogelijk is de aandoening ook erfelijk overdraagbaar. Verder onderzoek hiernaar is nodig.

Mogelijke bijwerkingen bij inname van combivent: hoesten, hoofdpijn, trillen, droge mond, irritatie in de keel, versnelde hartslag, duizelig zijn, stemproblemen…

Combivent kopen

U wilt graag online Combivent kopen? Bij Apotheekonline.net kunt u dit medicijn bestellen zonder recept van uw eigen huisarts. U hoeft alleen een online consult naar waarheid in te vullen en deze zal door een gekwalificeerde aangesloten arts worden beoordeeld. Bij goedkeuring sturen wij uw bestelling met een 24-uurs levering naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Combivent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.