Combivent

102,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Ipratropiumbromide / Salbutamol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is combivent?

Combivent is een luchtwegverwijder voor COPD-patiënten. Dit middel maakt dankzij de stoffen salbutamol en ipratropium de longen weer vrij. Dit middel is verkrijgbaar als oplossing om te gebruiken in een vernevelaar. Een dosering van 2,5 ml bevat 500 mcg ipratropium en 2,5 mg salbutamol.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel bij COPD (chronisch obstructieve pulmonaire longziekten). COPD is een overkoepelende term voor verschillende longziekten. Dit kan bijvoorbeeld chronische bronchitis, longemfyseem, obstructie van de luchtwegen… zijn. Chronische bronchitis is een irritatie van de luchtwegen die gepaard gaat met veel slijmproductie. Emfysemen zorgen ervoor dat de longen de opgenomen gassen niet goed kunnen omzetten, waardoor een zuurstoftekort ontstaat. U heeft vaak lang en frequent last van de ontstekingen. Ze kunnen ook schade op lange termijn veroorzaken. COPD ontstaat in eerste plaats door te veel te roken. Ook luchtvervuiling en stofdeeltjes spelen een rol.

Hoe werkt combivent?

Salbutamol is een beta-2-agonist die de symptomen van COPD verzacht. Dit doet de stof door de beta-2-receptoren in het lichaam te kalmeren en de spieren van de luchtwegen te laten ontspannen. Zo nemen symptomen als irritatie en kortademigheid af.

Bij COPD gebeurt het vaak dat de muscarine receptoren vaak te actief werken door een neurotransmitter acetylcholine. Iprtropium bromide zal het overbrengen van acetylcholine blokkeren, waardoor de spieren rond de luchtwegen ontspannen. De luchtwegen zullen terug verwijden en u zal beter kunnen ademen.

Gebruik

Gebruik combivent in een vernevelaar.
Doe dit 3 tot 4 keer per dag. U neemt telkens 1 dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Combivent is effectief voor het behandelen van COPD. Het zal de ernst van de symptomen doen afnemen.

Het is van groot belang dat u COPD behandelt, aangezien de aandoening op lange termijn schade aan de longen kan veroorzaken. Heel wat mensen krijgen COPD. Mogelijke oorzaken: te veel roken, luchtvervuiling en stofdeeltjes. Mogelijk is de aandoening ook erfelijk overdraagbaar. Verder onderzoek hiernaar is nodig.

Mogelijke bijwerkingen bij inname van combivent: hoesten, hoofdpijn, trillen, droge mond, irritatie in de keel, versnelde hartslag, duizelig zijn, stemproblemen…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Combivent kopen

Combivent kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Combivent? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Combivent te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Combivent online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Combivent bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Combivent te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Combivent kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.