Colchicine

170,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Colchicine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Colchicine?

Colchicine is een geneesmiddel dat jichtsymptomen helpt voorkomen en verlichten. Het zal de ontsteking in de gewrichten remmen. Verkrijgbaar in tabletten van 500 microgram colchine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U neemt Colchicine om uw jichtproblemen te behandelen. De tabletten zullen de ontsteking in de gewrichten remmen. Jicht wordt veroorzaakt door een teveel aan urinezuur in het bloed. Hierdoor ontstaan urinezuurkristallen die zich in de gewrichten settelen. Indien deze kristallen zich ophopen, kan er een ontsteking in het gewricht ontstaan met hevige pijn als gevolg.

Hoe werkt Colchicine?

Colchicine werkt ontstekingsremmend. Het gewricht zal bij een ontsteking beginnen opzwellen door een grotere concentratie van witte bloedcellen in en rond het gewricht. Deze witte bloedcellen reageren als respons op de infectie. Colchine zal de verplaatsing van de witte bloedcellen naar het gewricht remmen. Hierdoor zal de ontsteking geremd worden en de pijn afnemen.

Gebruik

  • Direct innemen bij het voelen aankomen van een aanval. 12 uur later heeft u minder pijn. Neem het medicijn nog 3 dagen. De pijn zal nog meer minderen.
  • Voorkomen van een aanval: 2 keer per dag 1 tablet.
  • Tabletten innemen met water.

Hoe effectief is dit medicijn?

Colchicine is effectief om jichtproblemen te behandelen. Het middel werkt het best indien u meteen een tablet inneemt bij het voelen aankomen van een aanval. Na 12 uur zal u merken dat de pijn vermindert. Heel bruikbaar bij mensen waar NSAID’s onvoldoende helpen om de symptomen te verlichten.
U kan dit medicijn ook preventief nemen om een aanval te voorkomen.

Iedereen kan jicht krijgen. Toch komt de aandoening meer voor bij mannen en oudere mensen. Een hoge bloeddruk, diabetes en overgewicht zijn risicofactoren voor jicht. Indien u veel purines binnenkrijgt via uw voeding, veel alcohol of dranken met suiker drinkt, heeft u meer kans om jicht te ontwikkelen.

Mogelijke bijwerkingen: koorts, keelpijn, uitslag, zwakke spieren, haaruitval.

Belangrijk: stop meteen met de behandeling indien u maagpijn krijgt, moet overgeven of diarree heeft.

Colchicine kopen

Bij ons kunt u online Colchicine kopen zonder een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. Wij bieden een betrouwbare en legale online dienst waarbij het recept door een aangesloten arts wordt uitgeschreven. Dit gebeurt enkel als het door u ingevulde online consult voor de arts voldoende is om op basis hiervan het recept voor u uit te schrijven. Als dit zo is, kunnen wij hierna uw bestelling snel naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Colchicine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.