Colchicine

170,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Colchicine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Colchicine?

Colchicine is een geneesmiddel dat jichtsymptomen helpt voorkomen en verlichten. Het zal de ontsteking in de gewrichten remmen. Verkrijgbaar in tabletten van 500 microgram colchine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U neemt Colchicine om uw jichtproblemen te behandelen. De tabletten zullen de ontsteking in de gewrichten remmen. Jicht wordt veroorzaakt door een teveel aan urinezuur in het bloed. Hierdoor ontstaan urinezuurkristallen die zich in de gewrichten settelen. Indien deze kristallen zich ophopen, kan er een ontsteking in het gewricht ontstaan met hevige pijn als gevolg.

Hoe werkt Colchicine?

Colchicine werkt ontstekingsremmend. Het gewricht zal bij een ontsteking beginnen opzwellen door een grotere concentratie van witte bloedcellen in en rond het gewricht. Deze witte bloedcellen reageren als respons op de infectie. Colchine zal de verplaatsing van de witte bloedcellen naar het gewricht remmen. Hierdoor zal de ontsteking geremd worden en de pijn afnemen.

Gebruik

  • Direct innemen bij het voelen aankomen van een aanval. 12 uur later heeft u minder pijn. Neem het medicijn nog 3 dagen. De pijn zal nog meer minderen.
  • Voorkomen van een aanval: 2 keer per dag 1 tablet.
  • Tabletten innemen met water.

Hoe effectief is dit medicijn?

Colchicine is effectief om jichtproblemen te behandelen. Het middel werkt het best indien u meteen een tablet inneemt bij het voelen aankomen van een aanval. Na 12 uur zal u merken dat de pijn vermindert. Heel bruikbaar bij mensen waar NSAID’s onvoldoende helpen om de symptomen te verlichten.
U kan dit medicijn ook preventief nemen om een aanval te voorkomen.

Iedereen kan jicht krijgen. Toch komt de aandoening meer voor bij mannen en oudere mensen. Een hoge bloeddruk, diabetes en overgewicht zijn risicofactoren voor jicht. Indien u veel purines binnenkrijgt via uw voeding, veel alcohol of dranken met suiker drinkt, heeft u meer kans om jicht te ontwikkelen.

Mogelijke bijwerkingen: koorts, keelpijn, uitslag, zwakke spieren, haaruitval.

Belangrijk: stop meteen met de behandeling indien u maagpijn krijgt, moet overgeven of diarree heeft.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Colchicine kopen

Colchicine kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Colchicine? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Colchicine te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Colchicine online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Colchicine bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Colchicine te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Colchicine kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.