Cerazette

v.a. 60,45

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Desogestrel

Beschrijving

Wat is Cerazette?

Cerazette is een anticonceptiepil met desogestrel, een vrouwelijk progestageenhormoon. Aangezien deze pil enkel één soort vrouwelijk geslachtshormoon bevat, wordt ze een minipil genoemd. De pil bevat dus geen oestrogeenhormoon.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U neemt deze pil om te voorkomen dat u zwanger wordt. Let op: u kan uw menstruatie niet uitstellen met deze pil.

Hoe werkt Cerazette?

De werkzame stof in Cerazette, een synthetische vorm van progesteron: Desogestrel bootst de werking van progesteron na. Hierdoor wordt de rijping van de eicelen voorkomen en daarbij de ovulatie.Daarnaast wordt de slijmprop in de baarmoederhals dikker waardoor het voor zaadcellen lastiger wordt om de baarmoeder en eileiders binnen te dringen.

Neem de pil in op de eerste dag van uw menstruatie. Indien dit niet lukt, kan u de pil ook op een latere dag innemen. Dan dient u wel gedurende 7 dagen een bijkomend anticonceptiemiddel te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een condoom.

Neem 1 pil per dag. Neem de volledige strip uit door de pijlen te volgen. Deze pil heeft geen stopweek. Indien een strip leeg is, gaat u verder met een nieuwe strip. U kan de pil met wat water innemen.

Het is belangrijk om de pil steeds op hetzelfde tijdstip van de dag in te nemen. Zo heeft u ook minder kans om een dosis te vergeten. Indien u binnen de 4 uur na inname diarree krijgt of moet braken, moet u een nieuwe pil innemen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Uit onderzoek en gebruikerservaring blijkt dat Cerazette als betrouwbaar kan worden beschouwd als anticonceptiemiddel. Echter is geen enkele vorm van anticonceptie 100% betrouwbaar. Maar als u deze pil op het juiste moment en correct inneemt kan hij als zeer effectief worden beschouwd.

Denk erom dat u indien u 35 jaar bent en rookt, beter een ander anticonceptiemiddel gebruikt. U heeft anders een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Indien u niet rookt, kan u de pil ook na uw 35e jaar blijven gebruiken.

Combineer de pil niet met medicijnen tegen hiv, tuberculose, epilepsie en sint-janskruid. Ook kan Cerazette een wisselwerking hebben met enkele medicijnen tegen kanker. U kan autorijden en alcohol drinken met deze pil. 6 weken na de bevalling kan u de pil veilig gebruiken in combinatie met borstvoeding geven.

Cerazette kopen

Geen zin of tijd om naar uw huisarts en / of apotheker te gaan om uw anticonceptiepil te verkrijgen? Hier kunt u Cerazette kopen zonder recept. U krijgt de orignele Cerazette thuis opgestuurd nadat u gemakkelijk en snel een online consult heeft afgelegd. Mits de aangesloten arts geen complicaties voor u ziet om dit anticonceptiemiddel te gebruiken, schrijft deze voor u een online recept uit.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Cerazette

  1. Liesbeth

    Ik ben zeer tevreden met het bestelproces en de levering, voor mij niet meer anders!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *