Cerazette

v.a. 60,45

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Desogestrel
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Cerazette?

Cerazette is een anticonceptiepil met desogestrel (75 microgram), een vrouwelijk progestageenhormoon. Aangezien deze pil enkel één soort vrouwelijk geslachtshormoon bevat, wordt ze een minipil genoemd. De pil bevat dus geen oestrogeenhormoon.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U neemt deze pil om te voorkomen dat u zwanger wordt. Let op: Cerazette bestellen om menstruatie uit te stellen, werkt niet. De pil kan gebruikt worden door vrouwen die moeilijk oestrogeen verdragen of borstvoeding geven.

Hoe werkt Cerazette?

De werkzame stof in Cerazette, een synthetische vorm van progesteron: Desogestrel bootst de werking van progesteron na. De slijmprop in de baarmoederhals wordt dikker, waardoor het voor zaadcellen lastiger wordt om de baarmoeder en eileiders binnen te dringen. Door de hoge dosis progesteron, voorkomt deze pil in de meeste gevallen ook de rijping van een eicel.

Neem de pil in op de eerste dag van uw menstruatie. Indien dit niet lukt, kan u de pil ook op een latere dag innemen. Dan dient u wel gedurende 7 dagen een bijkomend anticonceptiemiddel te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een condoom.

Neem 1 pil per dag in met eventueel wat water. Neem de volledige strip (28 tabletten) uit door de pijlen te volgen. Het is belangrijk om elke dag de juiste pil in te nemen. Start u op woensdag met de pil? Neem dan het tablet uit de bovenste rij waar aan de achterkant woensdag op staat. Deze pil heeft geen stopweek. Indien een strip leeg is, gaat u meteen verder met de volgende strip. Het kan zijn dat u toch een onregelmatige maandelijkse bloeding krijgt, of de bloeding volledig uitblijft. U blijft de strip steeds doornemen.

Het is belangrijk om Cerazette steeds op hetzelfde tijdstip van de dag in te nemen. Zo heeft u ook minder kans om een dosis te vergeten. Indien u binnen de 4 uur na inname diarree krijgt of moet braken, moet u een nieuwe pil innemen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Uit onderzoek en gebruikerservaring blijkt dat Cerazette als betrouwbaar kan worden beschouwd als anticonceptiemiddel. Echter is geen enkele vorm van anticonceptie 100% betrouwbaar. Maar als u deze pil op het juiste moment en correct inneemt, kan hij als zeer effectief worden beschouwd.
Door de hoge dosis progesteron, zal deze pil in de meeste gevallen ook de rijping van de eicel tegengaan en niet enkel de baarmoederhals laten verdikken. Dit maakt dat Cerazette eenzelfde werking heeft als de combinatiepillen met ook oestrogeen.

Denk erom dat u indien u 35 jaar bent en rookt, beter een ander anticonceptiemiddel gebruikt. U heeft anders een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Indien u niet rookt, kan u de pil ook na uw 35e jaar blijven gebruiken.

Combineer de pil niet met medicijnen tegen hiv, tuberculose, epilepsie en sint-janskruid. Ook kan Cerazette een wisselwerking hebben met enkele medicijnen tegen kanker. De pil bevat lactose. Neem contact op met uw arts indien u bepaalde suikers niet verdraagt. U kan autorijden en alcohol drinken met deze pil. 6 weken na de bevalling kan u de pil veilig gebruiken in combinatie met borstvoeding geven.

Mogelijke bijwerkingen: stemmingswisselingen, hoofdpijn, verlaagd libido, acne, misselijkheid, gewichtstoename, pijnlijke borsten. Sommige vrouwen moeten overgeven, hebben last aan de ogen bij gebruik van contactlenzen, zijn vermoeid of krijgen een infectie van de vagina. Het is mogelijk dat u een onregelmatige bloeding krijgt of helemaal geen bloeding. Enkel wanneer u een ernstige of langdurige bloeding krijgt, dient u een arts te contacteren. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van mogelijke bijwerkingen.

Cerazette kopen, prijs Cerazette

Geen zin of tijd om naar uw huisarts en / of apotheker te gaan om uw anticonceptiepil te verkrijgen? Hier kunt u Cerazette kopen zonder recept. Raadpleeg de prijs Cerazette per verpakking naast het product. Voorbeeld: prijs Cerazette 3 x 28 pillen: € 60,45. U kan Cerazette online bestellen na het invullen van een online consult. Mits de aangesloten arts geen complicaties voor u ziet om dit anticonceptiemiddel te gebruiken, schrijft deze voor u een Cerazette online recept uit.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Cerazette

  1. Liesbeth

    Ik ben zeer tevreden met het bestelproces en de levering, voor mij niet meer anders!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.