Cefixime

70,89

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Cefixime
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Cefixime?

Cefixime is een behandeling voor urineweg- en andere bacteriële infecties. Dit medicijn wordt voorgeschreven als eerstelijnsbehandeling voor blaasontsteking (MacroBID en Trimethoprim) niet geschikt voor u zijn, of niet door u gebruikt mogen worden. U kunt Cefixime kopen in tabletten van 200 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel voor de behandeling van urineweginfecties zoals een blaasonsteking maar ook voor andere bacteriële infecties. Urineweginfecties ontstaat vaak doordat bacteriën die in de darm leven via de plasbuis in de blaas terecht komen. Hier laten ze het slijmlies van de blaas bijgevolg ontsteken. Deze aandoening kan ontstaan door persoonlijke hygiëne, onvoldoende drinken, afwijkend ontlastingspatroon of geslachtsgemeenschap. Een ontsteking in de urineweg kenmerkt zich door volgende symptomen: branderig gevoel tijdens het plassen, meer plassen en kleinere hoeveelheden, pijn in de onderbuik, troebele urine of urine met bloed. Soms gaat een blaasontsteking ook gepaard met koorts of pijn in uw flank indien u een bijkomende ontsteking van het nierbekken heeft.

Hoe werkt Cefixime?

Cefixime is een antibioticum (cefalosporines) dat de celwanden van de bacteriën in de urineweg zal perforeren. Dit doordat het antibioticum voorkomt dat de bacteriën enzymen kunnen produceren om de celwanden gezond en intact te houden. Door de gaatjes in de wanden, is de bacterie vatbaar voor een aanval van het immuunsysteem. Het immuunsysteem zal de bacterie verder afbreken en opruimen.

Gebruik:

  • 1 of 2 tabletten per dag (overleg met arts).
  • In 1 keer innemen of verspreid over de dag (overleg met arts).

Belangrijk:

  • drink veel water
  • stel het plassen niet uit indien u aandrang voelt
  • plas uw blaas steeds volledig leeg

Hoe effectief is dit medicijn?

Cefixime is effectief om ontstekingen van de urineweg en blaas te behandelen indien dit niet lukt met een geneesmiddel van de eerstelijnsbehandeling. Een blaasontsteking komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Mogelijke bijwerkingen: diarree, misselijk zijn, blaasjes rond de ogen, mond of genitaliën, koorts… Lees de bijsluiter aandachtig voor een volledige opsomming.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Cefixime kopen

Cefixime kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Cefixime? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Cefixime te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Cefixime online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Cefixime bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Cefixime te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Cefixime kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.