Cefixime

70,89

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Cefixime
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Cefixime?

Cefixime is een behandeling voor urineweg- en andere bacteriële infecties. Dit medicijn wordt voorgeschreven als eerstelijnsbehandeling voor blaasontsteking (MacroBID en Trimethoprim) niet geschikt voor u zijn, of niet door u gebruikt mogen worden. U kunt Cefixime kopen in tabletten van 200 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel voor de behandeling van urineweginfecties zoals een blaasonsteking maar ook voor andere bacteriële infecties. Urineweginfecties ontstaat vaak doordat bacteriën die in de darm leven via de plasbuis in de blaas terecht komen. Hier laten ze het slijmlies van de blaas bijgevolg ontsteken. Deze aandoening kan ontstaan door persoonlijke hygiëne, onvoldoende drinken, afwijkend ontlastingspatroon of geslachtsgemeenschap. Een ontsteking in de urineweg kenmerkt zich door volgende symptomen: branderig gevoel tijdens het plassen, meer plassen en kleinere hoeveelheden, pijn in de onderbuik, troebele urine of urine met bloed. Soms gaat een blaasontsteking ook gepaard met koorts of pijn in uw flank indien u een bijkomende ontsteking van het nierbekken heeft.

Hoe werkt Cefixime?

Cefixime is een antibioticum (cefalosporines) dat de celwanden van de bacteriën in de urineweg zal perforeren. Dit doordat het antibioticum voorkomt dat de bacteriën enzymen kunnen produceren om de celwanden gezond en intact te houden. Door de gaatjes in de wanden, is de bacterie vatbaar voor een aanval van het immuunsysteem. Het immuunsysteem zal de bacterie verder afbreken en opruimen.

Gebruik:

  • 1 of 2 tabletten per dag (overleg met arts).
  • In 1 keer innemen of verspreid over de dag (overleg met arts).

Belangrijk:

  • drink veel water
  • stel het plassen niet uit indien u aandrang voelt
  • plas uw blaas steeds volledig leeg

Hoe effectief is dit medicijn?

Cefixime is effectief om ontstekingen van de urineweg en blaas te behandelen indien dit niet lukt met een geneesmiddel van de eerstelijnsbehandeling. Een blaasontsteking komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Mogelijke bijwerkingen: diarree, misselijk zijn, blaasjes rond de ogen, mond of genitaliën, koorts… Lees de bijsluiter aandachtig voor een volledige opsomming.

Cefixime kopen

Cefixime kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn online te bestellen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. Een online consult maakt dit mogelijk! Een aangesloten arts zal uw online consult beoordelen en bij goedkeuring een recept uitschrijven.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cefixime” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.