Bactroban

54,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): mupirocine calcium
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Bactroban?

Bactroban is een neuszalf die een infectie van de neus met de stafylococcenbacterie zal behandelen. De zalf bevat het antibioticum mupirocine calcium. Bactroban bevat 20 mg mupirocin op 1 g.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan deze neuszalf gebruiken om een stafylococceninfectie van de neus te behandelen. De stafylococcenbacterie leeft bij veel mensen op de huid en doet normaal gezien geen kwaad. Deze bacterie kan echter op andere delen van de huid terecht komen of in wondjes, waar ze wel een infectie kan veroorzaken. U wordt deze aandoening gewaar door steenpuisten en abcessen.
Bactroban is verder beschikbaar als huidzalf voor huidaandoeningen (krentenbaard en ontstoken eczeem).

Hoe werkt Bactroban?

De stafylococcenbacterie maakt bepaalde stoffen aan waardoor deze verder kan blijven bestaan en zich kan vermenigvuldigen. Mupirocin is een antibioticum dat de aanmaak van deze stoffen zal remmen. Hierdoor zal de bacterie niet meer verder kunnen groeien. Het immuunsysteem zal de overgebleven delen bestrijden en opruimen.

Gebruik

  • Smeer de zalf 2 à 3 keer per dag op de binnenkant van de neusvleugel.
  • Smeer een kleine hoeveelheid (grootte van een luciferkop).
  • Knijp na smeren uw neus dicht. Zo zal de zalf zich goed kunnen verspreiden over de hele neusvleugel.
  • Een kuur duurt doorgaans 5 à 7 dagen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bactroban is effectief om infecties van de neus met de stafylococcenbacterie te behandelen. Deze bacterie komt bij 20 à 30 % van de mensen met deze aandoening reeds op de huid voor. De bacterie leeft op de huid van veel mensen, maar zorgt niet altijd voor een infectie.
Het is belangrijk om de plaats van infectie zo weinig mogelijk aan te raken en goed uw handen te wassen. De bacterie is namelijk besmettelijk en u kan gemakkelijk andere personen besmetten. Weet ook dat de bacterie goed kan overleven op droge oppervlakken. Denk maar aan meubilair.

Belangrijk: gebruik deze zalf enkel voor behandelingen van neusontstekingen. Voor behandeling van irritatie van de huid (krentenbaard en ontstoken eczeem) bestaat er de huidzalf van Bactroban.

Mogelijke bijwerkingen: irritatie of branderig gevoel in de neus. Uitzonderlijk kan ernstige huidirritatie krijgen.

Combinatie met alcohol is mogelijk. Niet gebruiken indien u zwanger bent.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Bactroban kopen

Bactroban kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Bactroban? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Bactroban te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Bactroban online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Bactroban bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Bactroban te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Bactroban kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.