Bactroban

54,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): mupirocine calcium
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Bactroban?

Bactroban is een neuszalf die een infectie van de neus met de stafylococcenbacterie zal behandelen. De zalf bevat het antibioticum mupirocine calcium. Bactroban bevat 20 mg mupirocin op 1 g.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan deze neuszalf gebruiken om een stafylococceninfectie van de neus te behandelen. De stafylococcenbacterie leeft bij veel mensen op de huid en doet normaal gezien geen kwaad. Deze bacterie kan echter op andere delen van de huid terecht komen of in wondjes, waar ze wel een infectie kan veroorzaken. U wordt deze aandoening gewaar door steenpuisten en abcessen.
Bactroban is verder beschikbaar als huidzalf voor huidaandoeningen (krentenbaard en ontstoken eczeem).

Hoe werkt Bactroban?

De stafylococcenbacterie maakt bepaalde stoffen aan waardoor deze verder kan blijven bestaan en zich kan vermenigvuldigen. Mupirocin is een antibioticum dat de aanmaak van deze stoffen zal remmen. Hierdoor zal de bacterie niet meer verder kunnen groeien. Het immuunsysteem zal de overgebleven delen bestrijden en opruimen.

Gebruik

  • Smeer de zalf 2 à 3 keer per dag op de binnenkant van de neusvleugel.
  • Smeer een kleine hoeveelheid (grootte van een luciferkop).
  • Knijp na smeren uw neus dicht. Zo zal de zalf zich goed kunnen verspreiden over de hele neusvleugel.
  • Een kuur duurt doorgaans 5 à 7 dagen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bactroban is effectief om infecties van de neus met de stafylococcenbacterie te behandelen. Deze bacterie komt bij 20 à 30 % van de mensen met deze aandoening reeds op de huid voor. De bacterie leeft op de huid van veel mensen, maar zorgt niet altijd voor een infectie.
Het is belangrijk om de plaats van infectie zo weinig mogelijk aan te raken en goed uw handen te wassen. De bacterie is namelijk besmettelijk en u kan gemakkelijk andere personen besmetten. Weet ook dat de bacterie goed kan overleven op droge oppervlakken. Denk maar aan meubilair.

Belangrijk: gebruik deze zalf enkel voor behandelingen van neusontstekingen. Voor behandeling van irritatie van de huid (krentenbaard en ontstoken eczeem) bestaat er de huidzalf van Bactroban.

Mogelijke bijwerkingen: irritatie of branderig gevoel in de neus. Uitzonderlijk kan ernstige huidirritatie krijgen.

Combinatie met alcohol is mogelijk. Niet gebruiken indien u zwanger bent.

Bactroban kopen

Als u niet in de mogelijkheid bent om naar uw huisarts of apotheek te gaan omdat u bijvoorbeeld in tijdnood bent… Geen probleem! Bij ons kunt u Bactroban kopen zonder recept. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek om deze zalf in huis te halen. Het enige wat u hoeft te doen is een zorgvuldig opgesteld online consult invullen en de betaling verrichten. Onze aangesloten arts zal het online consult beoordelen en als er geen risico’s zijn voor u om deze zalf te gebruiken, zal er een recept worden uitgeschreven. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling met een 24-uurs levering naar u te verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Bactroban

  1. Joshua

    SUUPER snelle levering! Echt geweldig.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.