Avodart

77,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Dutasteride
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Avodart?

Avodart is een veel gebruikt geneesmiddel om prostaatproblemen bij mannen te verzachten en onder controle te houden. Belangrijke voorwaarde daarbij is dat u het geneesmiddel langdurig en volgens de voorschriften van een arts moet gebruiken.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Avodart is een veel gebruikt geneesmiddelen om heel wat prostaatproblemen bij mannen op te lossen of onder controle te houden. Dat is vooral zo bij een vergrote of ontstoken prostaat.

Hoe werkt Avodart?

Avodart met als werkzame stof dutasteride wordt veel gebruikt voor de behandeling van prostaathyperplasie of kortweg BPH. Dutasteride hoort tot de anti-androgenen en vermindert de werking van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Het zorgt voor een betere doorstroming van onze urine en vermindert veel voorkomende klachten zoals vaak moeten plassen bij mannen met een vergrote prostaat. Een sterk verzwakte urinestraal, vaak kleine hoeveelheden plassen en nadruppelen zijn andere belangrijke symptomen. Het betreft vaak een goedaardige vergroting van de prostaat veroorzaakt door de overmatige productie van het hormoon dihydrotestosteron.

Prostaatproblemen vragen een onmiddellijke behandeling. Blijft die uit dan vergroot uw risico op een volledige blokkering van uw urinestraal. Plassen wordt dan zelfs onmogelijk. In sommige gevallen zal men de prostaat operatief verwijderen of verkleinen. Avodart vermindert de aanmaak van het hormoon dihydrotestosteron, de grote boosdoener van uw vervelende prostaatproblemen. De prostaat wordt kleiner en uw klachten minder.

Vaak wordt Avodart samen met tamsulosine als actief ingrediënt gebruikt. Gebruik Avodart zoals uw dokter voorschreef. Gebruikt u het niet regelmatig dan kan dit een belangrijke invloed hebben bij de controle van uw PSA spiegels in uw bloed. De aanbevolen dosering Avodart bedraagt één capsule of 0,5 milligram per dag. Als u dit geneesmiddel tegen uw prostaatproblemen gebruikt, besef dan dat dit een langdurige behandeling betreft die vaak voor een snelle verbetering van uw problemen zorgt. Anderen moeten dan weer zes maanden of zelfs langer wachten op enige verbetering. Naast het gewenste effect kan dit middel ook voor vervelende bijwerkingen zorgen. Dit is het geval bij minder dan tien procent van de mensen. De belangrijkste nevenwerkingen zijn seksuele problemen en borstvorming.

Hoe effectief is dit medicijn?

Avodart is erg doeltreffend voor de behandeling van vervelende prostaatproblemen bij mannen. Dat kan alleen wanneer je het advies van de arts stipt naleeft en het geneesmiddel langdurig gebruikt.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Avodart kopen

Avodart kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Avodart? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Avodart te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Avodart online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Avodart bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Avodart te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Avodart kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.