Avodart

77,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Dutasteride
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Avodart?

Avodart is een veel gebruikt geneesmiddel om prostaatproblemen bij mannen te verzachten en onder controle te houden. Belangrijke voorwaarde daarbij is dat u het geneesmiddel langdurig en volgens de voorschriften van een arts moet gebruiken.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Avodart is een veel gebruikt geneesmiddelen om heel wat prostaatproblemen bij mannen op te lossen of onder controle te houden. Dat is vooral zo bij een vergrote of ontstoken prostaat.

Hoe werkt Avodart?

Avodart met als werkzame stof dutasteride wordt veel gebruikt voor de behandeling van prostaathyperplasie of kortweg BPH. Dutasteride hoort tot de anti-androgenen en vermindert de werking van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Het zorgt voor een betere doorstroming van onze urine en vermindert veel voorkomende klachten zoals vaak moeten plassen bij mannen met een vergrote prostaat. Een sterk verzwakte urinestraal, vaak kleine hoeveelheden plassen en nadruppelen zijn andere belangrijke symptomen. Het betreft vaak een goedaardige vergroting van de prostaat veroorzaakt door de overmatige productie van het hormoon dihydrotestosteron.

Prostaatproblemen vragen een onmiddellijke behandeling. Blijft die uit dan vergroot uw risico op een volledige blokkering van uw urinestraal. Plassen wordt dan zelfs onmogelijk. In sommige gevallen zal men de prostaat operatief verwijderen of verkleinen. Avodart vermindert de aanmaak van het hormoon dihydrotestosteron, de grote boosdoener van uw vervelende prostaatproblemen. De prostaat wordt kleiner en uw klachten minder.

Vaak wordt Avodart samen met tamsulosine als actief ingrediënt gebruikt. Gebruik Avodart zoals uw dokter voorschreef. Gebruikt u het niet regelmatig dan kan dit een belangrijke invloed hebben bij de controle van uw PSA spiegels in uw bloed. De aanbevolen dosering Avodart bedraagt één capsule of 0,5 milligram per dag. Als u dit geneesmiddel tegen uw prostaatproblemen gebruikt, besef dan dat dit een langdurige behandeling betreft die vaak voor een snelle verbetering van uw problemen zorgt. Anderen moeten dan weer zes maanden of zelfs langer wachten op enige verbetering. Naast het gewenste effect kan dit middel ook voor vervelende bijwerkingen zorgen. Dit is het geval bij minder dan tien procent van de mensen. De belangrijkste nevenwerkingen zijn seksuele problemen en borstvorming.

Hoe effectief is dit medicijn?

Avodart is erg doeltreffend voor de behandeling van vervelende prostaatproblemen bij mannen. Dat kan alleen wanneer je het advies van de arts stipt naleeft en het geneesmiddel langdurig gebruikt.

Avodart kopen

Als u bekend bent met dit medicijn, kunt u hier Avodart kopen zonder recept. Ook als u denkt dit medicijn nodig te hebben en hiervoor naar naar uw huisarts kan of wil. In beide gevallen krijgt u een online consult met een bij ons aangesloten arts. Deze arts controleert uw aanvraag altijd op mogelijke gezondheidsklachten en beoordeelt daarnaast of het verstandig voor u is om dit medicijn te gebruiken.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avodart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.