Aciclovir

v.a. 58,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Aciclovir
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Aciclovir?

Aciclovir is een medicijn welk virussen remt zoals herpes simplex. Dit medicijn is de generieke versie van Zovirax en werkt op exact dezelfe manier. Aciclovir is te verkrijgen in 200 mg & 400 mg (oplosbare) tabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kunt dit medicijn gebruiken om virusinfecties tegen te gaan. Denk maar aan: herpes genitalis, een koortslip of gordelroos. Indien u een verminderde weerstand hebt, bent u gevoeliger voor virusinfecties. U kan daarom Aciclovir (200mg/400mg) gebruiken om zo’n infectie te voorkomen.

Hoe werkt Aciclovir?

Aciclovir voorkomt dat virussen zich verder verspreiden en zo de ziekte uitbreekt. Bij gordelroos en genitale herpes zal u het effect na enkele dagen werken. Bij een koortslip werkt het medicijn direct. Hoe sneller u met de behandeling start, hoe beter het zal werken. Een kuur duurt meestal tussen de 2 à 10 dagen. Maak deze kuur zeker af.

U kan de tabletten innemen met wat water of in het geval van oplosbare tabletten: oplossen in water. Neem het medicijn voor, tijdens of na het eten in.

Het is belangrijk om de innamemomenten over de hele dag te spreiden. Dit zal meestal om de vier uur zijn. Zo blijft er steeds een constante hoeveelheid werkzame stof in uw lichaam. ‘S nachts hoeft u dit niet te doen. Hier volstaat het om een dosis te nemen voordat u gaat slapen en de volgende dosis bij het opstaan.

Hoe effectief is dit medicijn?

Belangrijk om te weten is dat Aciclovir de virussen niet kan doden. Zo zullen er altijd virussen in het lichaam blijven die opnieuw klachten kunnen veroorzaken. Aciclovir is echter wel zeer effectief in het remmen en verminderen van de klachten.

U mag dit medicijn gebruiken tijdens uw zwangerschap en als u borstvoeding geeft. Ook voor autorijden en alcohol drinken, vormt dit Aciclovir geen probleem. Bij gebruik van dit medicijn kan u mogelijk volgende bijwerkingen ervaren: koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, huidirritatie (jeuk) en maag- en darmklachten. Zelden kan u ook haaruitval, verwardheid en bloedarmoede ervaren. Ook een lever- of nieraandoening is mogelijk.

Combineer dit medicijn niet met ciclosporine (een afweeronderdrukkend medicijn) en medicijnen tegen hiv. Een combinatie met ciclosporine kan schadelijk zijn voor de nieren.

Let op: Denk eraan om een kuur altijd af te maken. U mag deze niet onderbreken.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Aciclovir kopen

Aciclovir kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Aciclovir? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Aciclovir te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Aciclovir online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Aciclovir bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Aciclovir te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Aciclovir kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.