Aciclovir

v.a. 58,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Aciclovir
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Aciclovir?

Aciclovir is een medicijn welk virussen remt zoals herpes simplex. Dit medicijn is de generieke versie van Zovirax en werkt op exact dezelfe manier. Aciclovir is te verkrijgen in 200 mg & 400 mg (oplosbare) tabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kunt dit medicijn gebruiken om virusinfecties tegen te gaan. Denk maar aan: herpes genitalis, een koortslip of gordelroos. Indien u een verminderde weerstand hebt, bent u gevoeliger voor virusinfecties. U kan daarom Aciclovir (200mg/400mg) gebruiken om zo’n infectie te voorkomen.

Hoe werkt Aciclovir?

Aciclovir voorkomt dat virussen zich verder verspreiden en zo de ziekte uitbreekt. Bij gordelroos en genitale herpes zal u het effect na enkele dagen werken. Bij een koortslip werkt het medicijn direct. Hoe sneller u met de behandeling start, hoe beter het zal werken. Een kuur duurt meestal tussen de 2 à 10 dagen. Maak deze kuur zeker af.

U kan de tabletten innemen met wat water of in het geval van oplosbare tabletten: oplossen in water. Neem het medicijn voor, tijdens of na het eten in.

Het is belangrijk om de innamemomenten over de hele dag te spreiden. Dit zal meestal om de vier uur zijn. Zo blijft er steeds een constante hoeveelheid werkzame stof in uw lichaam. ‘S nachts hoeft u dit niet te doen. Hier volstaat het om een dosis te nemen voordat u gaat slapen en de volgende dosis bij het opstaan.

Hoe effectief is dit medicijn?

Belangrijk om te weten is dat Aciclovir de virussen niet kan doden. Zo zullen er altijd virussen in het lichaam blijven die opnieuw klachten kunnen veroorzaken. Aciclovir is echter wel zeer effectief in het remmen en verminderen van de klachten.

U mag dit medicijn gebruiken tijdens uw zwangerschap en als u borstvoeding geeft. Ook voor autorijden en alcohol drinken, vormt dit Aciclovir geen probleem. Bij gebruik van dit medicijn kan u mogelijk volgende bijwerkingen ervaren: koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, huidirritatie (jeuk) en maag- en darmklachten. Zelden kan u ook haaruitval, verwardheid en bloedarmoede ervaren. Ook een lever- of nieraandoening is mogelijk.

Combineer dit medicijn niet met ciclosporine (een afweeronderdrukkend medicijn) en medicijnen tegen hiv. Een combinatie met ciclosporine kan schadelijk zijn voor de nieren.

Let op: Denk eraan om een kuur altijd af te maken. U mag deze niet onderbreken.

Aciclovir kopen

Als u dit medicijn vaker heeft gebruikt, of als u bijvoorbeeld een positieve uitslag heeft gehad op een SOA-test dan kunt u hier Aciclovir kopen zonder recept (200mg of 400mg). Door middel van een consult bij een door een bij ons aangesloten GMC-geregisteerde arts, wordt er online een recept voor u uitgeschreven voor Aciclovir mits er geen gezondheidsrisico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aciclovir” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.