X-Man Glijmiddel

18,99

Start consult

X-Man Glijmiddel wordt gemaakt door het erotische mannenmerk Dusedo. Het assortiment bevat drie soorten X-Man Glijmiddel, dus het is niet moeilijk om je ideale glijmiddel te kiezen. Het zorgt ervoor dat je nóg makkelijker en soepeler kan genieten van seks met je partner.

X-Man Glijmiddel is van hoge kwaliteit en wordt vaak gebruikt in seksclubs. Je hebt nu dus de kans om het ook gewoon thuis met je partner te proberen. Welk glijmiddel van X-Man je ook kiest: je bent zeker van een fijner gevoel tijdens de seks.

Welke soorten X-Man Glijmiddel zijn er?

X-Man heeft slechts drie producten in het assortiment, wat het lekker simpel houdt. Kies voor een glijmiddel op siliconenbasis, op waterbasis óf een hybride formule, afhankelijk van jouw voorkeuren als het om glijmiddel gaat.

X-Man Silicone

Het eerste glijmiddel in het assortiment is X-Man Silicone. Kies dit glijmiddel op siliconenbasis als je een geurloos, kleurloos en hypoallergeen product wilt. Het is ideaal voor sensuele massages en alles wat daarna volgt. 

Siliconenbasis staat garant voor urenlang glijplezier zonder dat het glijmiddel uitdroogt, plakt of schilfert. Dit product is niet geschikt voor gebruik met siliconen seksspeeltjes. Dit product is dat wel.

X-Man Waterbased

Dit glijmiddel op basis van water en glycerine is eveneens geurloos, kleurloos en hypoallergeen. Het glijdt zeer goed, maar ga je voor een lange sessie, dan moet je af en toe even extra glijmiddel pakken. 

Het grote voordeel van glijmiddel op waterbasis is dat het veilig te gebruiken is met alle condooms en siliconen seksspeeltjes. 

X-Man Hybrid

Wil je het beste van beide werelden? Kies dan voor dit hybride glijmiddel. Dit glijmiddel bevat water, glycerine én siliconen. We kunnen ons niet voorstellen dat er iets is dat nóg beter glijdt. 

Koop je dit product, dan kies je voor een glijmiddel dat urenlang blijft glijden, maar makkelijk af te wassen is. Je kunt het nog steeds niet in combinatie met siliconen speeltjes gebruiken, maar het is wél veilig te gebruiken met latex condooms.

Waarom kies ik voor X-Man Glijmiddel?

X-Man maakt glijmiddel van zeer hoge kwaliteit dat voor elke seksuele toepassing geschikt is. Het is zeer zuinig in gebruik en makkelijk te doseren met een pompflesje. Alle glijmiddelen van X-Man zijn olie- en vetvrij, waardoor het veilig te gebruiken is met latex condooms. De gel voelt erg fijn aan en is bovendien huidvriendelijk en hypoallergeen.

Waar koop je X-Man Glijmiddel?

Dit glijmiddel is niet verkrijgbaar in de gangbare winkels. Bestel het daarom liever online. Alle glijmiddelen van X-Man zijn in drie verpakkingen verkrijgbaar: 100, 245 en 490 milliliterflessen met doseerpomp.