Pjur Glijmiddel

17,99

Start consult

Pjur is een merk met veel verschillende glijmiddelen. Ze hebben allemaal gemeen dat ze mild en verzorgend zijn voor de huid door natuurlijke ingrediënten. Pjur heeft jarenlange ervaring met het maken van glijmiddel – en dat merk je. 

Glijmiddel heeft vele voordelen. Ze voorkomen bijvoorbeeld eventuele stroefheid en ongemak. 

Maar dat niet alleen. Mensen denken vaak dat glijmiddel iets is dat je alléén gebruikt als de natuurlijke smering niet goed werkt – of bij andere ongemakken tijdens de geslachtsgemeenschap. 

Glijmiddel helpt absoluut bij deze problemen, maar je kunt het ook gewoon gebruiken als er niets aan de hand is. Het maakt de seks namelijk nóg fijner. 

Bestel een Pjur-glijmiddel en ga aan de slag!

Welke soorten Pjur-glijmiddel zijn er?

Het Pjur-assortiment heeft voor ieder wat wils. Je vindt hieronder de populairste producten van Pjur.

Pjur Aqua Glijmiddel

Een fijn glijmiddel op waterbasis. Het plakt niet en droogt niet uit, waardoor een flesje lang mee gaat. Je kunt dit glijmiddel veilig gebruiken met latex condooms en siliconen speeltjes.

Pjur Original Massage- en Glijmiddel

Een 2-in-1-massage- en glijmiddel dat voelt als massageolie, maar geen olie en vetten bevat, zodat je het veilig met latex condooms kan gebruiken. Pjur Original Glijmiddel en Massageolie is op siliconenbasis, dus glijdt lang en droogt niet uit.

Pjur Analyse Me

Dit Pjur-glijmiddel op siliconenbasis is ontwikkeld voor anale seks. Het bevat jojobaolie, wat de zenuwuiteinden ontspant. Dit middel glijdt langdurig en is veilig te gebruiken met latex condooms.

Pjur MyGlide

Dit Pjur-glijmiddel heeft een verwarmend effect als het in aanraking komt met de huid. Gebruik deze gel voor een sensuele sekservaring.

Pjur Woman

Pjur Woman is een compleet aparte lijn die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid. Glijmiddelen in deze lijn zijn de 100% natuurlijke varianten Nude, Aloë, Siliconen, Aqua, Toy en Vegan.

Pjur Med Repair Glide

Dit is een glijmiddel van Pjur dat we aan kunnen raden. Het komt uit de Pjur Med Glide lijn, waar de medische, hoogwaardige glijmiddelen van Pjur onder vallen.

Pjur Med Repair Glide 100 milliliter is een glijmiddel op waterbasis dat zeer geschikt is voor de gevoelige huid, zowel uitwendig als inwendig. Het bevat hyaluronzuur, dat de huid verzorgt en hydrateert. Het voelt fijn en licht in gebruik.

Waar kun je Pjur-glijmiddel kopen?

Je kunt Pjur-glijmiddel in sommige supermarkten, drogisten en apotheken kopen. Wil je echter alles weten over de vele glijmiddelen die Pjur maakt en welke goed bij jou passen? Koop dan online, zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Je vindt Pjur bij verschillende online webshops, zoals Apotheek Online. Het is een zeer fijn merk met goede glijmiddelen die niet teleurstellen. Probeer het zelf!