Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

Glijmiddel maakt seks soepeler en daarmee leuker. Het moet vooral goed en lang glijden, maar er zijn ook varianten die je nét een extra sensatie geven. Glijmiddel met smaak, bijvoorbeeld. Dit stimuleert je zintuigen voor een sensueel spel.

Glijmiddel met extra sensaties geven je lichaam vaak een goed gevoel, terwijl andere glijmiddelen meer op de zintuigen werken. Glijmiddel met smaak is daar een goed voorbeeld van. Dit heeft vaak een heerlijk fruitaroma – en er zijn veel verschillende smaken te koop.

Waar is een glijmiddel met smaak goed voor?

Rode vruchten worden vaak met erotiek in verband gebracht. Denk bijvoorbeeld aan aardbeien of kersen. Het is niet bewezen of er echt lustopwekkende stoffen in deze vruchten zitten, maar ze zijn sexy en het brengt mensen wel degelijk in the mood. 

Chocolade is ook vaak in de slaapkamer te vinden als onderdeel van een sensuele belevenis. Betrek jij chocola bij het liefdesspel? Dat is logisch. Chocolade bevat namelijk een stof die in je hersenen werkt. Het geeft je een gevoel van euforie en verliefdheid. 

Glijmiddelen met smaak spelen hier goed op in door deze aroma’s te verwerken in hun producten. Ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor een heerlijke massage, zodat de sensuele geuren de slaapkamer vullen.

Deze glijmiddelen zijn ook eetbaar, dus er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken om elkaar te verwennen.

Welke smaken zijn er te koop?

Ben je op zoek naar een glijmiddel met smaak? Maak dan een keuze uit verschillende smaken. Het hangt van het merk af welke smaken beschikbaar zijn. We hebben hieronder een aantal aan te raden glijmiddelen op een rijtje gezet.

Durex Play Strawberry

Kies dit Durex-glijmiddel met smaak als je een liefhebber van aardbeien bent. Durex Play Strawberry is eetbaar, geproduceerd op waterbasis en smaakt naar echte aardbeien. 

Durex Play Cherry

Geniet van de lekkere kersensmaak van dit glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel blijft lang glijden en wast gemakkelijk af.

Wet Stuff Peppermint

Een verfrissend glijmiddel met pepermuntsmaak. Deze gel tintelt als het in aanraking komt met je huid. Een gevoel dat je absoluut eens moet ervaren.

EXS Chocolate

Kun jij chocola weerstaan? Dit eetbare glijmiddel op waterbasis mag niet ontbreken tussen de lakens. Het aroma en de smaak van chocola maakt je vrijpartij nóg sensueler.

EXS Peach

We zijn het er allemaal over eens dat perzik een onweerstaanbare geur en smaak heeft. Het is dan ook niet vreemd dat EXS een glijmiddel op waterbasis heeft ontwikkeld met perziksmaak.

Wet Stuff Salted Caramel

Dit glijmiddel van Wet Stuff bewijst dat niets te gek is als het om glijmiddel met een smaakje gaat. Is het goed genoeg als dessert – dan is het goed genoeg om over je lichaam te wrijven. De rijke smaak van salted caramel past verbazingwekkend goed bij glijmiddel.

Jo H2O Candyshop

Wil je écht eens iets nieuws proberen, dan is de H2O Canyshop-lijn van Jo echt iets voor jou. Dit glijmiddel op waterbasis is verkrijgbaar in smaken zoals suikerspin, kauwgom en zelfs butterscotch.

Waar koop je glijmiddel met een smaakje?

Wil je een glijmiddel met een smaakje kopen? Bestel dit dan online, bijvoorbeeld bij Apotheek Online. Glijmiddel is weliswaar verkrijgbaar in elke supermarkt, drogist of apotheek, maar de varianten met een smaakje zitten daar niet vaak in het assortiment.