Chocoladeglijmiddel

12,99

Ben jij van mening dat seks en chocolade de twee beste dingen in het leven zijn? Kijk dan eens naar chocoladeglijmiddel. Swiss Navy Chocolate Bliss is een hoogwaardig glijmiddel dat óók nog eens naar chocolade smaakt.

De glijmiddelen van Swiss Navy zijn gemaakt met zeer hoogwaardige ingrediënten. Het chocoladeglijmiddel is bovendien erg fijn in gebruik. Het is een gel wanneer je het uit het flesje pompt, maar eenmaal aangebracht op de huid smelt het een beetje. Het wordt hierdoor iets vloeibaarder en heeft een goed glijvermogen.

Wat maakt Swiss Navy Chocolade Glijmiddel zo goed?

In één woord: chocolade! Dit glijmiddel heeft een geweldige chocoladesmaak. We doelen daarmee niet op een kunstmatige smaak die een heel klein beetje naar cacao smaakt, maar op echte, vloeibare chocola. Swiss Navy werkt namelijk samen met een voedingsbedrijf om haar smaken te verwezenlijken.

Het middel glijdt bovendien ook erg goed. Het chocoladeglijmiddel is gemaakt op waterbasis, maar heeft de viscositeit van een siliconenglijmiddel. Het beste van beide werelden, dus. Het is veilig te gebruiken met latex condooms en het beschadigt ook je siliconen seksspeeltjes niet.

Dit chocoladeglijmiddel verlicht bovendien eventuele intieme ongemakken. Het plakt niet en droogt niet uit. Het glijmiddel laat ook geen vlekken achter en is in een mum van tijd met water af te spoelen.

Chocolade als afrodisiacum

De Azteken geloofden vroeger al dat chocolade bevorderend voor de liefde was. Aztekenleider Montezuma II dronk altijd een kopje warme chocolademelk voordat hij het bed deelde met zijn vrouwen. 

We hebben nu honderden jaren later nog steeds een romantisch beeld bij chocola – en misschien zelfs een erotisch beeld bij gesmolten chocola. Is het idee van chocolade als lustopwekkend middel ergens op gegrond?

Wetenschappers hebben ontdekt dat er phenylethylamine in chocolade zit. Deze chemische stof wordt ook door je hersens aangemaakt wanneer je emotioneel genot ervaart of wanneer je verliefd bent. 

‘Chocolade is dus lustopwekkend?’ 

Nee – niet echt.

Veel wetenschappers denken namelijk dat de phenylethylamine in chocola nooit in je bloedsomloop terecht komt, omdat ons lichaam het heel snel afbreekt als je het eet. Puur lichamelijk is het dus geen afrodisiacum. Lekker is het natuurlijk wel.

Waar koop je Swiss Navy Chocolade Glijmiddel?

Swiss Navy is een merk dat in de Verenigde Staten wordt geproduceerd. Het is daar een bekende naam op het gebied van glijmiddel, maar in de rest van de wereld is het nog niet heel populair. 

Het is gelukkig niet onmogelijk om het in Nederland te kopen. Veel online winkels hebben Swiss Navy Glijmiddel namelijk in hun assortiment. Je kunt vooral bij de grote, bekende webshops terecht voor Swiss Navy Glijmiddel.