Durex Play Sensitive-glijmiddel

9,99

Start consult

Durex is de grootste producent van latex condooms. De laatste jaren hebben ze hun productlijn uitgebreid glijmiddelen en seksspeeltjes. Durex Play Sensitive is een glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom en in de geslachtsorganen. Het verhoogt het plezier van geslachtsgemeenschap.

Een goed glijmiddel moet lang kunnen glijden, zonder te plakken of op te drogen. Het mag ook géén schilfertjes achterlaten op je huid. Durex Play Sensitive stelt op dit gebied niet teleur. Het is weliswaar gemaakt op waterbasis, maar het blijft urenlang glad zónder op te drogen.

Waarom kies ik voor Durex Play Sensitive?

Dit glijmiddel op waterbasis is gemaakt voor de gevoelige huid. Het is dermatologisch getest en geschikt voor mensen die van andere glijmiddelen allergische reacties of huidirritaties krijgen. Gebruikers van dit glijmiddel schrijven dat zij geen huidproblemen of andere reacties ervaarden.

Het glijmiddel werkt prima en blijft goed glijden zonder te klonteren, plakken of uit te drogen. Je kunt het inwendig en uitwendig gebruiken. Het is geschikt voor vaginale, anale en orale seks. 

Het middel is bovendien dermatologisch getest voor gebruik op de gevoelige huid. Het helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en daardoor pijnlijke klachten hebben of niet goed kunnen genieten van seks.

Zonder geur, kleur of smaak

Dit glijmiddel heeft geen geur, kleur of smaak. Hou je niet van kunstmatige luchtjes? Gebruik dan deze variant. Hou je van glijmiddel met een smaakje? Probeer dan deze uitvoering.

Hoe wordt Durex Play Sensitive geleverd?

Durex Play Sensitive zit in een handig pompflesje, waarmee je precies genoeg glijmiddel op de juiste plekjes kunt druppelen. Je handen blijven hierdoor schoon en het flesje wordt niet vettig en plakkerig. 

Dit glijmiddel van Durex zit in flesje van 50 milliliter met een pompje en een dop. Je hebt niet veel van het product nodig, omdat het zo goed glijdt. Je kunt dus vrij lang met één flesje doen.

Is dit product veilig voor gebruik met latex condooms?

Durex Play Sensitive is gemaakt op basis van water. Je kunt het daarom veilig te gebruiken met latex condooms. Dit glijmiddel tast het latex niet aan, zoals glijmiddelen op oliebasis dat wel doen. 

Is dit product veilig voor seksspeeltjes?

Je kunt dit glijmiddel veilig in combinatie met je seksspeeltjes gebruiken. Durex Play Sensitive is gemaakt op waterbasis en is dus niet schadelijk voor de materialen van je speeltjes, zelfs niet als ze van siliconen zijn gemaakt.

Waar kun je Durex Play Sensitive kopen?

Durex is één van de populairste merken ter wereld. Dit glijmiddel is dus gelukkig makkelijk verkrijgbaar. Je koopt dit glijmiddel in de supermarkt, bij de drogist of de apotheek. 

Je kunt dit glijmiddel van Durex ook online bestellen, bij online drogisten, apotheken of sekswinkels. Apotheek Online is wat dat betreft een goede optie.

Je ontvangt dit glijmiddel bij een online bestelling in een anonieme verpakking.