Conceive Plus-glijmiddel

We kennen veel verschillende soorten glijmiddel. Ze zorgen er allemaal voor dat alles lekker glad wordt, maar sommige glijmiddelen hebben nog een extra functie. Verdovend glijmiddel voor langere bedprestaties, stimulerend glijmiddel voor extra prikkeling of zaaddodend glijmiddel voor extra bescherming – om er maar een paar te noemen. Conceive Plus glijmiddel is zo’n product.

Conceive Plus glijmiddel stimuleert de bevruchting van je eicellen. Dit is dus een goed product als je zwanger probeert te worden. Het vervult natúúrlijk ook de normale functie, namelijk goed glijden. 

Hoe werkt Conceive Plus-glijmiddel?

Dit glijmiddel is speciaal ontwikkeld voor stellen die zwanger willen worden. Conceive Plus is het enige glijmiddel dat calcium- en magnesium-ionen bevat. Deze ionen zijn essentieel voor het bevruchtingsproces en de levensvatbaarheid van eicellen. 

Het glijmiddel verhoogt tevens de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van de zaadcellen. Er zitten bovendien geen zaaddodende stoffen in, dus het is volkomen veilig voor sperma.

Conceive Plus-glijmiddel kan je dus helpen om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Andere glijmiddelen kunnen ervoor zorgen dat er een barrière is tussen zaadcellen en eicellen, maar Conceive Plus glijmiddel probeert de cellen juist te helpen. Dat doet het door het vaginale vocht na te bootsen en een optimale vruchtbare omgeving voor de zaad- en eicellen te scheppen.

Wat zijn de voordelen van Conceive Plus?

Het glijmiddel zelf is fijn in het gebruik. Het plakt niet, droogt niet uit en blijft goed glijden. Andere voordelen van Conceive Plus-glijmiddel zijn:

  • Het geeft een fijnere sensatie bij geslachtsgemeenschap;
  • Het stimuleert de natuurlijke vruchtbaarheid;
  • Het bevat calcium- en magnesium-ionen;
  • Het is goed voor zaadcellen en het ontwikkelen van het embryo;
  • Het bevat de juiste pH- en elektrolytwaarde voor een vruchtbare omgeving.

Hoe gebruik je Conceive Plus?

Je neemt een kleine hoeveelheid glijmiddel en brengt het voor of tijdens de geslachtsgemeenschap aan. Breng extra glijmiddel aan als dat nodig is. 

Je kunt dit middel zo vaak als je wilt gebruiken. Doe dat eventueel in combinatie met Conceive Plus voorgevulde applicators. Deze helpen je het glijmiddel dieper in de vagina te brengen.

Kan ik dit gebruiken met latex condooms?

Conceive Plus Vruchtbaarheidsglijmiddel wordt niet geproduceerd op oliebasis. Het is dus volkomen veilig om dit glijmiddel met condooms te gebruiken, mocht je het niet willen gebruiken om de vruchtbaarheidseigenschappen van dit product. 

Let er wel op dat je dit product niet met synthetische condooms gebruikt!

Helpt Conceive Plus bij vruchtbaarheidsproblemen?

Conceive Plus is een hulpmiddel dat kan helpen bij de natuurlijke bevruchting, maar het kan vruchtbaarheidsproblemen niet oplossen. Kun je niet zwanger raken? Maak dan een afspraak met de huisarts. De arts kan dan onderzoeken of er sprake is van onvruchtbaarheid en wat daar de oorzaak van kan zijn.

Waar kun je Conceive Plus kopen?

Je kunt dit vruchtbaarheidsglijmiddel kopen bij drogisten, apotheken en speciaalzaken. Het glijmiddel zit verpakt in een tube van 75 milliliter. 

Je kunt het ook gemakkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij Apotheek Online. Je krijgt het dan snel en in een anonieme verpakking thuisgestuurd.