Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

We vallen meteen maar met de deur in huis. Ben jij een liefhebber van anale seks? Dan weet je dat je meer voorzorgsmaatregelen moet nemen dan bij vaginale seks. Het maakt niet uit of je geeft of ontvangt. De gouden regel is: gebruik glijmiddel, veel glijmiddel. Anaal glijmiddel heeft bijna altijd een siliconenbasis en is over het algemeen dikker dan normaal glijmiddel. Ben je op zoek naar glijmiddel voor anale seks? Lees dan snel verder.

Is anale seks deel van jullie repertoire in de slaapkamer? Dan heb je waarschijnlijk al een anaal glijmiddel in je nachtkastje staan. Is anale seks iets nieuws voor jullie – of heb je het geprobeerd, maar lukt het niet? Dan is het antwoord wederom: anaal glijmiddel.

Waarom heb je glijmiddel anaal nodig?
Even een technisch verhaal. Het heeft alles te maken met je lichaam. Bij vaginale seks maken de penis en de vagina beiden voorvocht aan, wat in principe een natuurlijk glijmiddel is en alles glad maakt voor seks. Je achterste doet dit niet en blijft dus droog.

Zonder glijmiddel anaal vrijen geeft te veel wrijving, waardoor anale seks zonder hulp bijna onmogelijk en zeer pijnlijk is. Glijmiddel maakt alles soepeler, waardoor je beter ontspant. Je geniet zo beter van jullie seksuele spel.

Wat is het verschil tussen anaal glijmiddel en normaal glijmiddel?
Voorvocht en een normaal glijmiddel maken seks een stuk fijner. Anaal glijmiddel doet dat ook, maar dan specifiek voor anale seks. Het heeft daarom een supergoed glijvermogen. De meeste anale glijmiddelen zijn daardoor een stuk dikker – met een hogere viscositeit.

Je wilt bij anale seks voorkomen dat je glijmiddel na een poosje uitdroogt, want dat kan schuren en flink pijn doen. Glijmiddel voor anale seks moet dus langdurig blijven glijden. Dit soort glijmiddel is daarom bijna altijd op siliconenbasis, want dat heeft een hoger glijvermogen.

Ben je overgevoelig voor siliconen? Dan zijn er anale glijmiddelen op waterbasis, vaak met toegevoegde glycerine.
Waar moet ik op letten als ik anaal glijmiddel koop?
Begin bij de basis: ga je voor glijmiddel op siliconenbasis of waterbasis? Siliconengel heeft superieur glijvermogen, maar je kunt het niet met siliconen sextoys gebruiken.

Bedenk daarna of je iets wilt met een geurtje en/of een smaakje. Lees reviews en let goed op wat andere gebruikers van het glijmiddel vinden. Gebruik je condooms? Kies dan niet voor een glijmiddel met olie. Dit tast latex aan.

Sommige anale glijmiddelen zijn extra ontspannend, zoals het glijmiddel van Swiss Navy. Het bevat kruidnagel, dat licht verdovend werkt. Swiss Navy maakt ook andere glijmiddelen, zoals dit chocolade glijmiddel.

Doe je graag onder de douche of in bad? Zoek dan naar een watervast glijmiddel, zoals die uit het X-Man-assortiment.
Waarom is Easyglide Anaal Glijmiddel een aanrader?
Wil je voor het eerst een glijmiddel anaal proberen? Ben je ervaren, maar wil je eens iets anders proberen? Probeer dan Easyglide Anaal Glijmiddel. Het glijmiddel van Easyglide is op waterbasis en daarom veilig te gebruiken met je siliconen seksspeeltjes, maar ook met condooms. Dat betekent overigens niet dat het minder goed glijdt. Je kunt altijd extra glijmiddel aanbrengen.

De producten van Easyglide zijn huidvriendelijk, vrij van olie en hebben een optimale pH-waarde. Ze zijn dermatologisch getest, zodat je ze zonder zorgen op je huid kan gebruiken. Easyglide is ook geschikt wanneer je een gevoelige huid hebt.