Toont alle 24 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Ben jij iemand die nog nooit glijmiddel heeft gebruikt? Je bent niet de enige. Glijmiddelen hebben tenslotte een beetje te maken met een zeker stigma. Mensen denken vaak dat er lichamelijk iets mis is wanneer je glijmiddel nodig hebt, omdat je lichaam zelf voorvocht hoort aan te maken. Niets is echter minder waar. Het helpt weliswaar mensen met vaginale droogheid van seks te genieten, maar glijmiddel maakt seks beter voor iedereen.

Gaat het om seks, dan kan het niet glibberig genoeg zijn. Hoe gladder alles is, hoe minder wrijving er is. Je voelt alles dus veel intenser, zodat jullie er beiden nog meer van kunnen genieten. Heb je nog nooit glijmiddel gebruikt? Probeer het dan eens. Het maakt echt een wereld van verschil.

Wanneer heb je glijmiddel nodig?

Glijmiddel kopen is verstandig wanneer je last hebt van vaginale droogheid. Je vagina kan dan zelf minder of geen vocht aanmaken. Je ervaart hierdoor te veel wrijving tijdens de seks, met klachten als ongemak en pijn als gevolg. Glijmiddel helpt je in dat geval weer van seks te genieten.

Glijmiddel bestellen is bijna verplicht als je anale seks wilt proberen. Nou ja – niet verplicht, natuurlijk, maar wij raden het absoluut aan. Je achterste kan namelijk zelf geen vocht aanmaken en heeft dus bevochtiging nodig. Wil je glijmiddel kopen voor anale seks? Lees dan eerst dit artikel over anaal glijmiddel.

Problemen als vaginale droogheid, of niet kunnen genieten van anale seks – als je dat wilt, kunnen je zelfvertrouwen en libido ernstig beschadigen. De oplossing is vrij simpel. Het enige dat je hoeft te doen, is glijmiddel kopen en het uitproberen.

We schreven het al eerder: je kunt gerust glijmiddel kopen en het gebruiken als je geen problemen in bed hebt. Je seksuele beleving wordt er alleen maar beter door!

Kies ik voor glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis? 

Twijfel je tussen glijmiddel op water- of siliconenbasis? Vraag het jezelf dan af waarvoor je het wilt gebruiken. Wil je een glijmiddel dat je in combinatie met je siliconen seksspeeltjes kunt gebruiken? Kijk dan naar glijmiddelen en bevochtigers op waterbasis kijken. Deze tasten het materiaal van je speeltjes niet aan. Je kunt dit glijmiddel voor seks zonder problemen gebruiken, maar ga je lang aan de slag, dan moet je misschien bijsmeren.

Wil je langdurige vaginale seks – of ga je het glijmiddel voor anale seks gebruiken? Kies dan voor een glijmiddel op siliconenbasis. De siliconenformule zorgt ervoor dat het langer glibberig blijft en niet uitdroogt. 

Gebruik je condooms? Let er dan goed op dat je een glijmiddel koopt zonder olie of vetten. Olie kan namelijk het latex in condooms aantasten. Je condooms zijn als voorbehoedsmiddel dan niet meer betrouwbaar.

Waar moet je op letten als je glijmiddel wilt bestellen?

Glijmiddelen moeten goed glijden en de meesten doen dat ook wel, maar er is wel degelijk verschil in kwaliteit. Een veelgehoorde klacht is dat glijmiddel snel uitdroogt, plakkerige resten en schilfers achterlaat of huidirritatie veroorzaakt. Lees daarom voor je aankoop eerst de ervaringen van andere gebruikers. Glijmiddel online bestelen is hierbij een goed idee, omdat hier meestal reviews bij staan.

De prijs is van ondergeschikt belang: een goed glijmiddel hoeft niet altijd duur te zijn. Sommige duurdere merken verkopen premium glijmiddel, maar vaak glijdt een goedkoper merk net zo goed.  Zoek je een goedkoop glijmiddel dat goed wordt beoordeeld? Kijk dan eens naar Durex- of Easyglide-glijmiddelen.

Kun je alleen bij de drogist glijmiddel kopen?

Nee. Glijmiddel is overal verkrijgbaar. Koop het bij de supermarkt, drogist, apotheek of erotiekwinkel. Online bestellen is nog makkelijker, zodat je makkelijk kunt vergelijken voordat je koopt.