Zechsal

10,99

Start consult

Ben jij een fanatiek sporter en heb je daarom veel last van vermoeide spieren of pijnlijke gewrichten? Een snelle manier om de spieren of gewrichten te verlichten van deze last is Zechsal Magnesiumolie. Dit is een makkelijk te gebruiken middel dat het magnesiumgehalte herstelt op de nodige plekken.

Magnesium is belangrijk voor allerlei processen in je lichaam. Het zorgt onder meer voor de ontspanning van je spieren, zenuwen en bloedvaten. Magnesium is daarnaast belangrijk voor het vrijmaken van energie uit voeding en de vorming van gezonde botten en tanden. 

Wat is Zechsal Magnesium?

Last hebben van pijnlijke spieren, een vermoeid lichaam of gewrichten die pijn doen kan zeer vermoeiend zijn. De pijn en het herstel kosten veel energie. Een beetje hulp kan dus geen kwaad. 

Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis van een goede gezondheid en helpt ook deze pijntjes te verzachten. Zechsal Magnesium herstelt het magnesiumgehalte in het lichaam waar dit nodig is en brengt verlichting voor pijnlijke spieren en gewrichten. 

Zechsal Magnesiumolie in de vorm van een spray wordt direct op de huid aangebracht en werkt daarom snel. Het is ook verkrijgbaar als Zechsal Magnesiumvlokken die je in een voetenbad kunt doen.

Waar kun je Zechsal Magnesium voor gebruiken?

Zechsal Magnesium kan een tekort aan magnesium in het lichaam snel verhelpen. Je lichaam voelt minder vermoeid, je spieren werken weer fijner en de gewrichten zijn niet meer zo pijnlijk.

De toediening via de huid is snel, makkelijk en toegankelijk. Het is de meest efficiënte manier om een tekort aan magnesium tegen te gaan. De hoog geconcentreerde Zechsal Magnesiumolie dringt direct door tot de cellen die er toe doen en gaat daar gelijk aan het werk om de pijn te verzachten.

Hoe moet je Zechsal gebruiken?

Zechsal Spray

Gebruik iedere dag zo’n vijftien tot twintig sprays. Laat vervolgens de olie minimaal tien minuten inwerken. Spoel het daarna af als je dat graag wilt – je kunt het er ook oplaten en het vanzelf laten opdrogen. 

Het is normaal om een lichte tinteling en een warm gevoel te krijgen bij het toedienen van de magnesium. Dit duidt erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Je huid wordt vervolgens langzaam soepel en je merkt een effect op je spieren. 

Zechsal Magnesiumvlokken

Gebruik jij liever de Zechsal Magnesiumvlokken in combinatie met een lekker warm voetbad? Dat is ook een goed idee. Neem twee keer per week een voetbad om je magnesiumbalans goed te houden. 

Heb je echter veel last van je spieren of gewrichten of andere gezondheidsklachten? Dan wordt het aangeraden om om de dag een voetbad te nemen – het liefst telkens voor het slapen gaan in de avond. 

Doe hiervoor 125 gram Zechsal Magnesiumvlokken in zo’n vier liter warm water. De fijnste temperatuur is 37 graden Celsius. Neem het voetbad twintig minuten tot een halfuur. 

Waar kun je Zechsal Magnesium kopen?

Zechsal Magnesiumolie of Zechsal Magnesiumvlokken zijn online verkrijgbaar bij verschillende webwinkels. Zechsal Magnesium is ook te koop bij een aantal drogisterijen en natuurwinkels.