Aanbieding!

Ymea

19,99

Start consult

De overgang is een belangrijke, maar soms ook vervelende tijd voor vrouwen. Het lichaam verandert en deze verandering gaat vaak gepaard met verschillende overgangsklachten. Met Ymea Overgangssupplementen kun je jouw lichaam goed ondersteunen tijdens deze enerverende periode.

De overgang begint in de jaren rondom je laatste ongesteldheid. Het is een natuurlijke periode in het leven van alle vrouwen waarin het lichaam van vruchtbaar naar niet meer vruchtbaar verandert. Je hormoonhuishouding wordt op de schop gegooid en dit is niet altijd even fijn. Opvliegers, zweten, stemmingswisselingen en het uitvallen van haar – het hoort er allemaal bij.

Wat is Ymea?

Ymea-capsules zijn supplementen ter ondersteuning van vrouwen die in de overgang zijn. De Ymea Overgang 8-in-1 Capsules bevatten veel voordelen. Ze helpen bijvoorbeeld bij opvliegers en nachtelijk transpireren. Ze zorgen er ook voor dat je je minder moe en gestresst voelt. Je bent minder aan het schommelen met je stemming én minder prikkelbaar – ook fijn voor de mensen bij jou in huis!

De capsules zorgen voor een normale balans in de hormoonhuishouding en dragen bij aan het normaal functioneren van je immuunsysteem. Je kunt tijdens de overgang namelijk ook vaker last hebben van verkoudheid of griepjes, omdat je immuunsysteem een opdoffer krijgt.

Ymea-capsules versterken bovendien je haar, nagels en huid en zorgen dat deze minder fragiel voelen. De vitamine D in de capsules zorgt voor het behoud van sterke spieren en botten.

Hoe gebruik ik Ymea-capsules?

De dosering is verschillend per soort Ymea-capsules. Lees voor gebruik dus altijd de bijsluiter. Je moet bij de meeste varianten twee capsules per dag met water innemen: het liefst tijdens het ontbijt of andere maaltijd. Overschrijd nooit zomaar de aanbevolen dosering.

Ymea-capsules zijn geschikt voor vegetariërs.

Wat zijn veel voorkomende overgangsverschijnselen?

De overgang is een periode in het leven van vrouwen met veel veranderingen in het lichaam. Vrouwen kunnen daarbij verschillende symptomen hebben die het gevolg zijn van schommelingen in de hormoonspiegel. 

De overgangsverschijnselen zijn echter niet bij iedere vrouw hetzelfde en kunnen heel wisselend zijn. Symptomen kunnen lichamelijk zijn, maar je kunt ook geestelijk last hebben van overgangsklachten.

Verandering van je menstruatie

De overgang gaat allereerst gepaard met de verandering van je menstruatie: uiteindelijk stopt je menstruatie in zijn geheel. Helaas kun je in het begin nog last hebben van een onregelmatige ongesteldheid – of je bent langer of korter ongesteld dan je gewend bent. 

Je kunt ook erger ongesteld worden dan voorheen en meer bloed verliezen. Sommige vrouwen krijgen door dit vele bloedverlies last van bloedarmoede. Ze voelen zich dan plotseling moe of duizelig.

Opvliegers

Een andere, veelvoorkomende klacht bij de overgang: warmte-aanvallen – ook wel bekend als opvliegers. Deze aanvallen komen plotseling en kunnen een paar minuten duren. Je krijgt het zeer warm en kunt rood worden. Het gaat vaak gepaard met veel zweten.

Geestelijke klachten

Klachten zijn vaak niet alleen lichamelijk – ook geestelijk kan de overgang effect op je hebben. Sommige vrouwen hebben veel angst tijdens de overgang of krijgen te maken met een depressie. Opvliegers en veel zweten kunnen zorgen voor een slechte slaap, waardoor je te weinig slaap krijgt en daarom vaak somber en verdrietig bent. Opvliegers overdag kunnen je onzeker maken. Andere vrouwen zijn vaak vergeetachtig tijdens de overgang.

Tot slot: je kunt tijdens de overgang last krijgen van pijn in de gewrichten en de spieren. 

Waar kun je Ymea Overgang Capsules kopen?

Je kunt Ymea kopen bij verschillende online winkels. Het is ook te koop bij drogisterijen en natuurwinkels.