Aanbieding!

Vitals Elke Dag

19,96

Start consult

Neem je graag vitamines als voedingssupplement, maar weet je niet goed welke belangrijk voor je zijn? Je kunt dan een beste multivitamines nemen, zodat je zeker weet dat je de vitamines krijgt die je nodig hebt. Je hoeft dan ook geen aparte tablet te nemen voor elke vitamine die je wilt slikken. Vitals Elke Dag-capsules zijn goede multivitamines voor  dagelijks gebruik.

Vitamines en mineralen kunnen je op zichzelf niet gezond maken. Je blijft gezond met een voedzaam dieet en voldoende lichaamsbeweging. Beweeg minstens een half uur per dag en je voelt je meteen beter. Neem vitamines alleen als supplement bij je gezond dieet, niet als vervanger.

Wat is Vitals Elke Dag?

Neem je Vitals Elke Dag-capsules? Dan slik je een multivitamine met belangrijke micronutriënten en andere stoffen die je gezondheid kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan vitamine B2, B6 en B12. 

De capsules bevatten ook een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur. De vitamines en mineralen zijn zeer goed opneembaar door je lichaam, dus er gaat weinig verloren.

De Vitals Multivitamine-capsules zijn makkelijk in te slikken met een kleine hoeveelheid water. Wil je ze liever door je eten of drinken mengen? Dat kan ook. Maak de capsule voorzichtig open en strooi de inhoud over je bord eten of in je glas water.

Vitals Elke Dag: niet alleen goed voor je lichaam

De supplementen van Vitals worden tegenwoordig geleverd in een duurzame verpakking, gemaakt van PaperWise-karton. Dat is gemaakt van aanbouwafval dat achterblijft wanneer boeren klaar zijn met oogsten. PaperWise is CO2-neutraal en kan tot wel zeven keer gerecycled worden. Is je Vitals Elke Dag-doosje leeg? Dan kun je hem dus gewóón in de papierbak gooien.

Vitals is zo stap voor stap bezig zich te richten op een circulaire economie. Gebruik je PaperWise? Dan worden lokale boeren in ontwikkelingslanden tevens ondersteund. Deze vitaminen zijn dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de planeet.

Hoe vaak neem je Vitals Elke Dag?

Dit is een product waarbij de naam weinig tot de verbeelding over laat. Vitals Elke Dag-capsules kun je… elke dag innemen! Vitals Multivitamine is ontwikkeld om je elke dag een optimale hoeveelheid vitamines en mineralen te geven.

De dosering voor tieners is één capsule per dag. Volwassenen wordt aangeraden om twee capsules per dag te nemen. Deze capsules zijn niet geschikt voor kinderen. Ben je op zoek naar multivitamines voor kinderen, kijk dan even hier.

Waar is Vitals Elke Dag te koop?

Vitals-producten koop je bij de meeste drogisten, zowel online als in de winkel. Wil je het hele assortiment zien? Kijk dan even op de officiële website van Vitals. Er zijn namelijk veel verschillende Elke Dag-producten, zoals Elke Dag Junior, Elke Dag Sport, Elke Dag Mama en nog véél meer.

Het bestellen via Vitals is via Apotheek Online een fluitje van een cent en je producten liggen snel op je deurmat.