Aanbieding!

Prostaforce

34,39

Start consult

Tijdens het ouder worden ervaren veel mannen problemen met het plassen. Vaker plassen, een zwakkere straal en nadruppelen, bijvoorbeeld. Dit heeft meestal te maken met het groter worden van de prostaat. Een normaal verschijnsel waar je weinig aan kunt doen. Het kan desondanks helpen om gebruik te maken van Prostaforce: een middel dat je ondersteunt bij het goed kunnen blijven plassen. Lees verder over Prostaforce en het gebruik hiervan.

Oudere mannen kunnen klachten hebben bij het plassen, bijvoorbeeld het gevoel dat plassen lastiger gaat of last van nadruppelen. Plasklachten als deze komen veel voor. Ze zijn vaak niet kwaadaardig, maar wel vervelend.

Hoe ontstaan plasklachten?

Deze klachten ontstaan door een vergroting van de prostaat. De prostaat is een walnootvormige klier bij de man die rond het vijfentwintigste levensjaar kan groeien. De groei van de prostaat kan het plassen beïnvloeden, omdat de prostaat om de urinebuis heen ligt. 

Mannen met een goedaardige prostaatvergroting hebben vaak last van de onderstaande klachten:

 • Het vaak lozen van kleine plasjes – binnen twee uur na de vorige plas;
 • Een plotselinge drang tot plassen, maar eenmaal op het toilet wil de plas niet komen;
 • Een zwakke urinestraal;
 • Het stoppen en weer beginnen tijdens het plassen;
 • Nadruppelen;
 • Geen leeg gevoel van de blaas na het plassen;
 • Vaak ’s nachts uit bed om te plassen;
 • Ongewild urineverlies.

Het is raadzaam om je arts te benaderen wanneer de prostaatproblemen worden gecombineerd met één of meerdere van de onderstaande klachten:

 • Koorts;
 • Koude rillingen;
 • Misselijkheid;
 • Pijn bij het plassen;
 • Pijn tussen de anus en balzak;
 • Een ziek gevoel.

Deze combinatie kan duiden op een mogelijke prostaatontsteking.

Wat is Prostaforce?

Prostaforce is een kruidenpreparaat met een sabal serrulata-extract: een concentratie stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm, een tropische dwergpalm die in Florida groeit. De vruchten van de zaagbladpalm zijn goed voor de conditie van de prostaat.

Dit middel helpt mannen om normaal te kunnen blijven plassen. Het is goed voor de prostaat én de seksuele gezondheid van de man. Het ondersteunt de mannelijke potentie.

De planten van A. Vogel-producten worden gekweekt in eigen tuin – op ecologische wijze (EKO-keur). A. Vogel Prostaforce is een natuurlijk product en een voedingssupplement.

Prostaforce is zonder recept verkrijgbaar in verpakkingen van dertig en negentig capsules. 

Ingrediënten

Een Prostaforce capsule bevat 320 milligram aan zaagbladpalmextract (Sabal serrulata). Het bevat verder gelatine, bevochtigingsmiddelen (glycerol, sorbitol) en kleurstof (ijzeroxiden). 

Gebruik dit medicijn niet bij overgevoeligheid voor één van de componenten.

Hoe gebruik ik Prostaforce?

Gebruik Prostaforce-capsules één per dag tijdens of na het eten. We adviseren het product minimaal vier tot zes weken te gebruiken. Het product kan langdurig worden gebruikt. 

De capsules zijn door de kleine omvang makkelijk in te nemen met voldoende niet-bruisend water. Het wordt afgeraden de aanbevolen dosering te overschrijden. 

Raadpleeg je arts voor het gebruik van dit medicijn in geval van zwangerschap, lactatie, ander medicijngebruik en ziekte. 

Wat helpt nog meer tijdens problemen bij het plassen?

Voldoende beweging, minder drinken en het doen van oefeningen voor de bekkenbodem kunnen helpen tijdens problemen bij het plassen. Het kan daarnaast slim zijn om te oefenen op het uitstellen van de plas.