Aanbieding!

Priorin

42,36

Start consult

Het haar van een mens is het eerste en meest opvallende deel van zijn of haar schoonheid. Het verbetert ieder persoonlijkheid en zet de toon van je hele look. Priorin staat voor sterk, vol en gezond haar van binnenuit. Met de Priorin-haarcapsules zorg je voor de gezondheid van je haar. Waar wacht je nog op? Lees snel verder over Priorin!

Heb je last van haaruitval? Of wil je graag je haargroei een boost geven? Een goede haarverzorging is nodig voor sterk, vol en gezond haar. 

Gezond haar begint bij de haarwortel. Een goede verzorging zorgt voor gezonde haarwortels, wat het groeiproces van het haar bevordert. Geef dit proces een boost met behulp van Priorin.

Wat is Priorin?

Priorin helpt bij de ondersteuning van een gezonde haargroei vanaf de haarwortel. De Priorin-haarcapsules bevatten natuurlijke ingrediënten als biotine: een element wat de haargroei vanaf de haarwortel helpt te bevorderen. Het voedingssupplement helpt het haar sterker en gezonder te worden, met een stevige verankering in de hoofdhuid. 

Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De capsules werken daarom van binnenuit.

Hoe gebruik ik Priorin-haarcapsules?

De Priorin-capsules zijn te gebruiken door volwassen en kinderen vanaf twaalf jaar. De aanbevolen dosering is dagelijks één capsule in de ochtend en één capsule in de avond. Je kunt de capsules het beste innemen met water en bij voorkeur bij de maaltijd, zodat je lichaam de voedingsstoffen goed kan opnemen. 

Gebruik de capsules minimaal drie maanden. Bouw daarna af naar een onderhoudsformule van één capsule per dag. Heb je het idee dat je haar door het gebruik van twee capsules per dag gezonder en sterker aanvoelt? Neem dan blijvend twee capsules per dag in. Je mag Priorin dagelijks en het hele jaar door gebruiken. 

Priorin is ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 

Aanvullende shampoo

Voor een aanvullende verzorging bij het gebruik van Priorin-capsules kun je gebruik maken van Priorin-shampoo. Het gebruik van deze shampoo maakt dun haar krachtiger en zorgt voor meer volume en glans. Tevens verzorgt het je haar zonder parabenen en kleurstoffen. 

Waar kan ik Priorin-haarcapsules kopen?

Priorin is verkrijgbaar zonder recept. Je bestelt het makkelijk en snel online. Het product is bij ons verkrijgbaar in een verpakking van 120 capsules. Kies voor Priorin wanneer je last hebt van dun haar óf je haargroei een boost wil geven. Kijk snel verder en profiteer van een scherpe Priorin-aanbieding.