Aanbieding!

NOW Magnesium Trio Softgels

27,95

Start consult

Een tekort aan magnesium komt niet snel voor. Dit merk je tenslotte snel door symptomen als lusteloosheid, vermoeidheid, hartritmestoornissen, maagkrampen en spierkrampen. Dat wil je niet hebben. Houd je magnesiumspiegel daarom in balans. Maak bij een tekort gebruik van NOW Magnesium Trio Softgels – een mineraalpreparaat met magnesium. Lees hieronder meer over dit product. 

Magnesium is een mineraal dat vooral voorkomt in granen, noten, bonen en groene groenten. Omdat chlorofyl (bladgroen) een magnesiumatoom als kern heeft, geldt de regel: hoe dieper de kleur groen, des te meer magnesium de groente bevat. Helaas is het gehalte van magnesium in levensmiddelen door de verarming van de bodem door landbouw en kunstmest niet meer zo hoog als vroeger. 

Waar is magnesium goed voor?

  • Het is goed voor de vorming van botten en spieren;
  • Het zorgt voor een sterk gebit; 
  • Het draagt bij aan je vermogen om te leren;
  • Het is goed voor je geheugen en je concentratieniveau, doordat het een positief effect heeft op de overdracht van prikkels in spieren en zenuwbanen;
  • Het helpt energie vrij te maken uit je voeding en is goed bij vermoeidheid;
  • Het draagt bij tot een goede elektrolytenbalans;
  • Het speelt een rol in het celdelingsproces;
  • Het helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit;
  • Het is van belang voor het zenuwstelsel.

Wat is NOW Magnesium Trio Softgels?

NOW Magnesium Trio Softgels is een mineraalpreparaat met een combinatie van drie organische magnesiumverbindingen: citraat, bisglycinaat en malaat. Het is een unieke oplossing in olie en zorgt voor een goede opname, zodat het langer aanwezig blijft in het lichaam. Het ondersteunt de werking van de spieren en het zenuwstelsel. Tevens is het belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. 

Samenstelling per softgel

Elke softgel bevat 133 miligram magnesium (citraat, bisglycinaat, malaat). 

Ingrediënten

Vulstof (rijstvliesolie), mineraal, softgelwand (gelatine, glycerine, water, bijenwas, lecithine (uit zonnebloem).

Hoe gebruik ik NOW Magnesium Trio Softgels?

NOW Magnesium Trio Softgels heeft een aanbevolen dagelijkse dosering van een- tot tweemaal daags het innemen van één softgel, bij voorkeur bij een maaltijd. 

Het is niet aangeraden om de aanbevolen dosering te overschrijden. Een overschot aan magnesium ontstaat alleen bij gebruik van tabletten. Bij meer dan 250 milligram magnesium per dag extra, dus naast het magnesium in je eten, kunnen darmklachten zoals diarree ontstaan. 

Bewaar dit product koel (niet in de koelkast) en droog en houd het buiten bereik van jonge kinderen. 

NOW Magnesium Trio Softgels is een voedingssupplement, maar kan niet worden gebruikt als een vervanging van voeding. Het is nog altijd aanbevolen om naast het gebruik van dit product een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl te hanteren. 

Raadpleeg je arts voor het gebruik van dit supplement in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en/of ziekte. 

Waar kan ik NOW Magnesium Trio Softgels kopen?

NOW Magnesium Trio Softgels is online bij ons te koop via Apotheek Online – zonder recept. Het komt in een verpakking van 90 of 180 softgels.