Brillo-schuurspons

Bestel nu!

De Brillo-schuurspons is niet meer uit onze dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt weg te denken. De schuursponsjes van Brillo kun je overal voor gebruiken – of je nu de badkamer, keuken, wc of slaapkamer aan het schrobben bent.

Het meest bekende sponsje van Brillo is waarschijnlijk het staalwollen sponsje met daarin roze zeep. Dat sponsje kun je echt voor van alles gebruiken, maar daarover later meer. Brillo heeft inmiddels een groot assortiment aan andere soorten schuursponsjes.

Wat voor soort producten verkoopt Brillo?

De stalen Brillo-schuurspons is het meest bekende product, maar ze maken ook schuursponsjes – je kent ze wel, die geel-groene –, gewone sponzen, schoonmaakmiddelen als allesreiniger en wc-reiniger én schoonmaaksponsen waar al schoonmaakmiddel in zit.

Waar kun je de stalen Brillo schuurspons allemaal voor gebruiken?

De stalen Brillo-schuurspons gebruik je waarschijnlijk al voor het schoonmaken van je pannen wanneer er erg hardnekkig vuil op zit, maar wist je dat er nog veel meer toepassingen zijn? Sommigen hebben zelfs niets met schoonmaken te maken.

Je kunt met een stalen Brillo-schuurspons het onderstaande doen.

Glas schoonmaken

Geloof het of niet, maar het staalwol is zo fijn dat het niet krast op glas. Je kunt er dus je douchewand, ramen, spiegels etcetera mee schoonmaken. Gebruik het alleen niet op je bril.

Roest verwijderen

Heb je metalen voorwerpen die roestig zijn? Schrob de roest er dan met een stalen Brillo-schuurspons vanaf. Handig voor gereedschappen!

Kranen schoonmaken

Je badkamer- of keukenkranen zijn in een handomdraai schoon met de stalen sponsjes. Sterker nog: je kranen glanzen hierdoor net zo als toen ze nieuw waren.

Ovens reinigen

Heeft je oven écht een goede schoonmaakbeurt nodig? Gebruik dan een Brillo-schuurspons om makkelijk en zonder extra middelen de oven en de druiprekken te reinigen. Zorg er wel voor dat je latex handschoenen draagt.

Kleurpotlood wegwerken

Hebben je kinderen weer eens op de muur getekend? Schrob dan lichtjes met een staalsponsje heen en weer om het weg te vegen.

Koffievlekken verwijderen

Heb jij ook van die mokken met koffie- of theevlekken die er never nooit meer uitgaan? Probeer eens een stalen schuursponsje.

Barbecues schoonmaken

Vind jij dit ook zo’n vervelend karwei – om na een gezellige barbecue de grill schoon te maken? Het is zo gepiept met een stalen sponsje.

We onderscheiden, zoals je ziet, heel wat dingen waarvoor je een Brillo-schuurspons voor kunt gebruiken. 

Extra tips: wil je langer doen met één spons? Haal de twee pads dan uit elkaar, dan heb je er meteen twee. 

Roest je Brillo-sponsje altijd? Leg ze dan in een boterhamzakje in de vriezer.

Waar zijn Brillo-schuursponsjes te koop?

Je kunt Brillo-producten in de meeste supermarkten kopen, maar ook in de huishoudwinkels. Stalen zeepsponsen vind je in het schap, maar andere producten, zoals de speciale sponzen, zijn alleen online verkrijgbaar, zoals via Apotheek Online.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brillo-schuurspons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.