Codeïne tabletten kopen

Codeïne tabletten tegen kriebelhoest

Een kriebelhoest kan heel vervelend zijn. Het is een droge, aanhoudende hoest. U kan hier ’s nachts veel last van hebben met een verstoorde nachtrust tot gevolg. Codeïne tabletten kunnen u helpen om de hoest te remmen.

Wat zijn Codeïne tabletten en hoe werkt het?

De keel en longen kunnen geïrriteerd geraken door bijvoorbeeld een verkoudheid (zonder slijm) of een rokerige omgeving. De hersenen zullen een signaal geven om te hoesten. Hierdoor kan u last krijgen van een droge, kriebelhoest. U kan Codeïne tabletten gebruiken om het aanhoudende hoesten te stoppen.; Codeïne  vermindert de neiging tot hoesten en zal de hoestprikkel dus remmen. U zal minder hoesten en de aanhoudende kriebelhoest zal stilaan verdwijnen. Lees steeds de bijsluiter voor een juiste dosering.

Codeïne tabletten kopen

Codeïne tabletten zijn alleen met een doktersvoorschrift verkrijgbaar. U kunt het dus niet zomaar bestellen. Gelukkig eenvoudig om online een doktersvoorschrift te verkrijgen. Je recept en bestelling is al binnen 5 minuten geregeld.

  1. Regel een consult op Dokteronline. Dat betekent dat je een korte vragenlijst invult van 5 minuten
  2. Een arts beoordeelt jouw situatie en als alles in orde is heb je binnen 24 uur een geldig recept
  3. Je kunt de bestelling meteen laten verzorgen door Dokteronline. Je krijgt een dag later je medicatie thuisbezorgd.

Op zoek naar een alternatief voor Codeïne tabletten? Natterman Noscasan tabletten is erg effectief bij prikkelhoest.

Hoe effectief is Codeïne tegen kriebelhoest?

Codeïne tabletten werken enkel effectief bij een droge, kriebelhoest. Neem deze tabletten niet in bij een slijmhoest. Een kriebelhoest is hier namelijk nodig om het slijm op te hoesten. Indien u last heeft van een kriebelhoest, probeert u eerst uitlokkende factoren (roken, rokerige omgeving, keelschrapen) te verminderen. Indien de hoest niet vermindert, kan u Codeïne tabletten proberen. Neem dit middel zolang u last heeft van een kriebelhoest. Niet langer dan 3 dagen. Indien u na 2 weken nog steeds hoest, gaat u naar de dokter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to cart